Spelfouten of andere fouten in je sollicitatiebrief. Op je computerscherm zie je ze vaak niet. Probeer ze te vermijden. Je concurreert namelijk vaak met meer dan honderd andere sollicitanten. Wanneer je brief of curriculum vitae dan vol met fouten staan, kom je al snel op de stapel met het briefje ‘afwijzen’ terecht.

Sollicitatiebrief en cv controleren

Schrijf een overzichtelijk curriculum vitae (cv) en een goed gemotiveerde sollicitatiebrief. Print je brief en cv uit. Controleer vervolgens alles. Klopt de datum? De naam van de persoon aan wie je de brief richt? Staan er spelfouten in? Laat een vriend of vriendin ook kritisch naar je werk kijken. Ben je er zeker van dat alles in orde is? Verzend dan pas je sollicitatie.

Inspiratie voor je sollicitatiebrief

Ben je op zoek naar inspiratie en ideeën voor je sollicitatiebrief? Download dan een sollicitatiebrief van Solliciteerbeter.nl. Elke brief is foutloos en de inhoud en opbouw van de brieven staan als een huis! Solliciteren gaat zo een stuk sneller en beter.

Illustratie: Designed by Freepik

Gratis e-book: Magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief

Meer dan 10.000 sollicitanten gingen je voor!

Download het e-book


Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.


Je bent dan ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven met een afmeldlink.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This