Workshop Zelf sturen op werkgeluk

Hallo iedereen die werkt! In loondienst, als zelfstandige, met een tijdelijk contract…

Meer bevlogenheid

Meer energie

Meer balans

Werkgeluk

Maar zozo op je werk?

Workshop Zelf sturen op werkgeluk

Speciaal voor jou

Denk jij wel eens ‘Help, het loopt niet lekker op mijn werk, ik ben ongelukkig’. Heb jij vaak de zondagavondblues? Weinig bevlogenheid?

Voel jij je op je werk uitgeput of teleurgesteld? Gefrustreerd, gestrest of onzeker? Een gevangene van de situatie? Of is het allemaal niet zo somber, maar toch ook niet echt oké? En wil je veranderen? Actie ondernemen? Dan is dit speciaal voor jou.

Oefeningen, tips en kennis

Actiegericht

Tijdens de 1-daagse workshop Zelf sturen op werkgeluk krijg je oefeningen, tips, inspiratie en kennis die je helpen om actiegericht met werkgeluk aan de slag te gaan. En die je meer inzicht geven in jezelf.

Samen met anderen ervaar jij hoe jij jouw eigen werkgeluk kunt beïnvloeden. En de impasse waarin je bent geraakt, kunt gaan doorbreken. Met de feedback, tips en oefeningen neem je zelf het heft in handen en ontdekt de veranderkracht in jezelf.

Je bent niet alleen

70% werknemers niet gelukkig in eigen werkomgeving

De workshop wordt gegeven door Marijke Gommers, oprichter van Solliciteerbeter.nl. In de 10 jaar dat Solliciteerbeter.nl bestaat, heb ik duizenden mensen geholpen met het zetten zetten van nieuwe stappen in hun loopbaan. Wat me in al die jaren opviel? Mensen willen floreren. Energie hebben. En gelukkig zijn op het werk. Over werkgeluk wilde ik dan ook meer weten.

Daarom heb ik in 2018 de opleiding Werkgelukdeskundige gevolgd. Ontwikkeld door de Erasmus Universiteit, Fontys HRM en het HappinessBureau. Mijn doel? Meer inzicht krijgen en werkgeluk vergroten. Bij mijzelf, bij organisaties en bij jou.

Doorbreek de spiraal

Al mijn ervaring, enthousiasme en kennis heb ik nu samengebundeld in de workshop Zelf sturen op werkgeluk. Speciaal voor iedereen die actief met zijn of haar werkgeluk aan de slag wil gaan. Je hoeft dus niet meer zelf het wiel uit te vinden, uren op internet te zoeken of nog dagen, maanden of jaren te tobben over wat je zou kunnen doen. Kom in actie, doe mee en zet de eerste stappen om weer in een positieve flow te komen.

Stel je eens voor

Stel je eens een leven voor waarin je fluitend naar je werk gaat én fluitend thuis komt. Waarin je jezelf ontwikkelt. Energie hebt. Niet alleen op je werk, maar ook privé. Dat hoeft geen fantasie te zijn. Stel je eens voor dat je er zelf voor zorgt dat dat werkelijkheid wordt. Dat je zelf in actie komt. De workshop Zelf sturen op werkgeluk helpt je daarbij.

Wat levert de workshop je op?

Z

Je geeft allereerst jezelf een fantastisch cadeau waar je jaren plezier van hebt.

Z

Je doorbreekt een tijd van inactiviteit.

Z

Je neemt geen genoegen meer met je zozo voelen op je werk.

Z

Je leert wat jou gelukkig maakt in je werk (en daarbuiten).

Z

Je ontdekt waar jij blij van wordt en energie van krijgt.

Z

Je krijgt inspiratie om actie te ondernemen en stappen te zetten.

Z

Je deelt je ervaringen, dromen en stappen met anderen en krijgt verfrissende feedback.

Z

Werkgeluk werkt positief door in je privéleven (gelukkige mensen zijn energieker en positiever).

Z

Werkgeluk werkt positief door op je gezondheid.

Z

Je krijgt inzichten, cijfers en theorie over werkgeluk waar je ook thuis mee aan de slag kunt gaan.

Z

Kortom, je doet mee aan een superleerzame en leuke dag die je het zelfvertrouwen geeft om daarna de volgende stappen te zetten.

Zo ziet de workshop er uit

Interactieve dag

Inspirerende basis

  • werkgeluk staat centraal tijdens deze interactieve dag vol met kennis, inzichten, ideeën, voorbeelden, eigen casussen, oefeningen, fun en feedback;
  • volop ruimte voor het stellen van al je vragen;
  • volop ruimte om te sparren met medecursisten;
  • een heerlijke lunch;
  • positieve energie en een inspirerende basis om thuis met jouw eigen werkgeluk aan de slag te gaan.

Data en locaties

Eindhoven, Utrecht

Kies uit de volgende drie data en locaties:

  • Binnenkort vind je hier de nieuwe cursusdata

Early birds

Tijdelijk korting

Meld je nu aan. Je doet dan voor € 347,- (inculsief btw) mee aan een interactieve dag boordevol inspiratie, kennis en actie rondom werkgeluk, inclusief een supergezonde lunch! Na [datum] wordt je investering voor deze super leerzame dag 497,- .

Hoor het eens van een ander…

De workshop Zelf sturen op werkgeluk is nieuw. Maar Solliciteerbeter.nl bestaat al 10 jaar. In die jaren heb ik duizenden mensen geholpen met het zetten van nieuwe stappen in hun loopbaan. Meestal door middel van sollicitatiecoaching en het schrijven en nakijken van sollicitatiebrieven en cv’s. Wat anderen hierover zeggen? Lees hier vast enkele ervaringen. Overigens gaat de nieuwe cursus niet over solliciteren maar wél heel specifiek over werkgeluk.

“Nogmaals dank voor de waardevolle input deze ochtend. Dit heeft mij zeker handvatten aangereikt.” – Ruud, 41 jaar

“Super bedankt nog voor een uurtje motivatie! Ben erg blij met alle tips!” – Carmen, 37 jaar

“Ik vind dat je een mooie vertaalslag hebt weten te maken. Het komt alles bij elkaar een stuk krachtiger over. En dat was nodig. Super gedaan! Morgen neem ik direct de proef op de som. Ik ga reageren op de vacature én ik heb een gesprek bij een detacheringsbureau. Ook ga ik werken aan mijn website. Dat kan ook niet langer. Het wordt echt tijd mezelf (beter) te presenteren. Ik begin er bijna plezier in te krijgen ;-). Ik ben erg blij met het resultaat, ontzettend bedankt!” – Ria, 53 jaar

“Happiness is not something ready made. It comes from your own actions.”

Dalai Lama

FAQ

Veelgestelde vragen

Voor wie is de workshop Zelf sturen op werkgeluk?
Voor iedereen die gemotiveerd is om met meer energie, enthousiasme en bezieling naar zijn of haar werk te gaan. Werkgeluk is voor iedereen belangrijk. Jong en oud, veel ervaring en weinig ervaring, veel opleiding en weinig opleiding. Juist in gemengde groepen vind je een schat aan levenservaring en ideeën. Ik richt me met de workshop Zelf sturen op werkgeluk dan ook niet op een specifieke leeftijdsgroep of branche.
Wanneer moet ik betalen?
Je betaalt direct online bij je aanmelding. Die doe je door op de betaalknop te klikken en vervolgens het bestelproces te doorlopen. Je kunt betalen door middel van iDEAL of PayPal.
Kan de factuur ook naar mijn werkgever gestuurd worden?
Natuurlijk! De aanmelding hier is bedoeld voor particuliere deelnemers. Maar super dat je werkgever wil betalen en werkgeluk ook belangrijk vindt! Neem contact met me op zodat we dat kunnen regelen: info@solliciteerbeter.nl of 06 34040323.
Algemene voorwaarden
Lees hier de algemene voorwaarden van de programma’s van Solliciteerbeter.nl. Wanneer je je aanmeldt voor een programma, ga je akkoord met deze algemene voorwaarden.
Kan deze werkgeluk-workshop ook incompany gegeven worden?
Natuurlijk! Neem gerust contact met mij op om hierover verder te overleggen (info@solliciteerbeter.nl of 06 34040323).
Voor wie is deze workshop beslist niet geschikt?
Wanneer je verwacht dat de workshop je een kant-en-klare recept geeft om gelukkig te worden, dan ben je aan het verkeerde adres. Werkgeluk is voor iedereen anders en er bestaat geen instant kant-en-klare saus voor. Het vergt actie van jezelf. Ontdekken wat (werk)geluk voor jou betekent zodat je zelf kunt gaan sturen op (werk)geluk, daar help ik je graag bij.
Twijfel je?
Heb je nog vragen of twijfel je of de workshop bij je past? Neem gerust contact met mij op zodat we samen kunnen kijken of deze workshop datgene is wat je zoekt (info@solliciteerbeter.nl of 06 34040323).

Klaar om de eerste stap te zetten?

Meld je dan vandaag nog aan

Kleine stappen leiden tot grote veranderingen. En jouw eerste stap richting werkgeluk is misschien wel de belangrijkste.

Het betekent namelijk dat je echt actie wilt ondernemen. Dat je jezelf serieus neemt en verantwoordelijkheid neemt. Dat je er geen genoegen meer mee neemt om nog jaren door te sudderen en je zozo te voelen op je werk.

Je ontdekkingsreis naar meer plezier, zingeving en energie kan vandaag al beginnen. Meld je aan voor de workshop Zelf sturen op werkgeluk. Wie weet tot binnenkort!

Hartelijke groet,

Workshop Zelf sturen op werkgeluk

P.S. Neem die eerste stap en ontdek hoe jij jouw (werk)geluk kunt vergroten. Klik hieronder op de bestelknop. Je bent van harte welkom!

Kleine stappen leiden tot grote veranderingen

Kies je datum en locatie voor de 1 daagse workshop werkgeluk:
Binnenkort vind je hier de nieuwe cursusdata

Pin It on Pinterest

Share This