Tevreden sollicitanten

Wat anderen over Solliciteerbeter.nl zeggen

Hoor het eens van een ander… Sollicitanten vertellen hier over hun ervaringen met Solliciteerbeter.nl. Van de kant-en-klare sollicitatiebrieven en cv-sjablonen van Solliciteerbeter.nl tot en met het schrijven van sollicitatiebrieven en cv’s op maat.

 

Tessa, 53 jaar, optimaliseren cv en schrijven sollicitatiebrief directeur basisschool

“Wat zien de brief en het cv er mooi uit. De brief loopt soepel vol enthousiasme en het cv is nu overzichtelijk. Dank je wel.”

Femke, 36 jaar, schrijven sollicitatiebrief medewerker cliëntenservice

“De sollicitatiebrief ziet er heel goed uit, qua lay-out mooi passend bij het gekozen cv-sjabloon. De inhoud van de brief had ik zelf nooit zo goed kunnen verwoorden.”

Chris, 51 jaar, nakijken en optimaliseren sollicitatiebrief projectvoorbereider

“Ik ben zeer tevreden met het resultaat. Inhoudelijk hetzelfde gebleven maar veel beter geformuleerd. In mijn optiek een flinke verbetering.”

Aischa, 38 jaar, schrijven sollicitatiebrief researcher

“Hartelijk dank voor de sollicitatiebrief. Ik vind hem geweldig! Het is precies wat ik zou willen schrijven, maar niet de goede woorden voor had om dat te doen.”

Joske, 22 jaar, nakijken en optimaliseren sollicitatiebrief praktijkstage

“Hartelijk dank voor de snelle reactie en de fijne aanpassingen aan mijn brief!”

Ed, 30 jaar, nakijken en optimaliseren open sollicitatiebrief klantmanager

“Ik ben erg tevreden. Super bedankt voor al je meedenken en het corrigeren van mijn brief. “

Jos, 54 jaar, sollicitatiecoaching senior bouwfunctie

“Vorige week het gesprek gehad met een lid van de Raad van Bestuur zoals met jou voorbereid. E.e.a. is positief verlopen. Je aansturing vooraf was adequaat. Aan de korte samenvatting heb ik veel gehad. Je belangrijke terugkoppeling omtrent positiviteit is in vruchtbare aarde gevallen. Vandaag de afstemming met P&O omtrent het arbeidscontract. Bedankt voor je oprechte en inhoudelijke terugkoppelingen.”

Douwe, 48 jaar, schrijven sollicitatiebrief medewerker klantcontact

“De sollicitatiebrief ziet er heel goed uit, qua lay-out mooi passend bij het gekozen cv-sjabloon. De inhoud van de brief had ik zelf nooit zo goed kunnen verwoorden. Nogmaals hartelijk dank!”

Mart, 34 jaar, sollicitatiebrief schrijven logistieke functie

“Bedankt voor de mooie brief! De sollicitatie is inmiddels onderweg en daarnaast zal ik je brief aanpassen en gebruiken voor andere vacatures waar ik op ga solliciteren.”

Lisa, 48 jaar, schrijven sollicitatiebrief jurist rijksoverheid

“Hartelijk dank voor de sollicitatiebrief en de snelheid waarmee je de brief zo goed hebt opgesteld! Ik heb maar een paar kleine puntjes aangepast, mijn cv aangepast en de sollicitatie vanavond ingediend. En nu afwachten hoe het verder gaat verlopen…”

Naima, 36 jaar, sollicitatiebrief schrijven onderwijsassistent

“Ik wil je hartelijk bedanken voor de sollicitatiebrief. Ik ben er heel blij mee en de brief past goed bij mij. Het was een gok om mijn sollicitatiebrief te laten schrijven, maar ik ben zeer tevreden.”

Jozias, 38 jaar, sollicitatiebrief schrijven eventmanager

“Stap 1 is in ieder geval gelukt! Ik mag op gesprek komen!”

Teri, 37 jaar, sollicitatiebrief adjunct-directeur basisschool

“Bedankt voor het schrijven van mijn brief. Ik kreeg het deze keer echt niet zelf op papier. Ik vind het knap dat je de gegevens die ik aan je heb gegeven echt in de brief hebt weten te verwerken. Mijn partner zei “je had hem zo zelf kunnen schrijven”. Dat is een compliment voor jou. Lief dat je ook naar mijn cv hebt gekeken en tips hebt gegeven. Ik ben er blij mee.”

Merijn, 38 jaar, schrijven sollicitatiebrief bouwkundige

“Ik ben door naar de eerste ronde! Bedankt voor de eerste zet!”

Stijn, 54 jaar, sollicitatiebrief strateeg

Goed geworden zeg! Als ze me nu niet uitnodigen… Bedankt weer!’

Cato, 49 jaar, sollicitatiebrief schrijven en cv optimaliseren afdelingsleider voortgezet onderwijs

“Dank voor de prachtige brief. Het is wel een gave die je hebt. Ook de kleur is goed. En nu maar duimen dat het wat gaat worden.”

Zoë, 30 jaar, sollicitatiebrief schrijven manager Finance

“Hartelijk dank voor het opstellen en toezenden van de brief. Ik heb hem als inspiratie gebruikt en vandaag toegezonden, woensdag kan ik op gesprek komen! Dat is succesvol solliciteren zo :)! Bedankt voor de inspiratie, precies het zetje in de juiste richting dat ik nodig had.”

Nynke, 39 jaar, nakijken en optimaliseren sollicitatiebrief bibliotheekmedewerker

“Ik ben erg enthousiast over de aanpassingen in jouw brief! Zo enthousiast dat ik graag nog een brief wil laten optimaliseren.”

Lonneke, 31 jaar, sollicitatiebrief schrijven projectmedewerker

“Het was vreemd om een sollicitatiebrief van mezelf te lezen die door een ander geschreven is. Maar na een paar keer lezen werd het toch wel eigen. Ik heb een paar dingetjes veranderd, de rest vond ik prima! Dank je wel. Ik ben benieuwd wat het bedrijf ervan vindt;).”

Seth, 29 jaar, sollicitatiebrief nakijken consulent Werk

“Wat ben ik blij met je aanpassingen! Super gedaan.”

Georgina, 52 jaar, sollicitatiebrief nakijken receptioniste

“Hartstikke bedankt, de brief ziet er heel mooi uit en de inhoud is precies zoals ik wilde schrijven.”

Bart, 48 jaar, sollicitatiebrief en cv optimaliseren voor functie directie voortgezet onderwijs

“Wat een prachtige aanpassingen. Het ziet er rustiger uit en het is beter leesbaar. Voor mijn eventuele volgende brief kom ik zeker bij je terug. Dank.”

Idrissia, 42 jaar, sollicitatiebrief schrijven voor functie in jeugdhulpverlening

Wauw! Wat ben jij goed zeg. Hartelijk dank. Ik heb gisteren de opdracht geüpload voor mijn cv. Denk je dat ik die morgen heb?”

Justin, 31 jaar, nakijken sollicitatiebrief architect

“Heel erg bedankt voor de brief. De brief ziet er veel beter uit dan voorheen en leest inderdaad prettiger. Mocht ik aangenomen worden, dan laat ik taart bezorgen! En zo niet, dan ligt het zeker niet aan de brief.”

Anniek, 23 jaar, nakijken sollicitatiebrief stage Onderwijskunde

“Erg bedankt voor je hulp! De sollicitatiebrief ziet er nu veel beter uit. Verder wil ik je bedanken voor de tips voor het optimaliseren van het cv en je actieve betrokkenheid om een zo goed mogelijke brief te schrijven. Ik zal zeker wanneer ik sollicitatiehulp nodig heb weer van je dienst gebruik maken.”

Kik, 34 jaar, nakijken sollicitatiebrief arbeidsdeskundige

“Super bedankt voor je werkzaamheden! De brief ziet er heel veel beter uit. Ik heb zo veel meer vertrouwen uitgenodigd te worden. Ik ga zelf ook nog even kijken naar mijn cv.”

Twee weken later een nieuw bericht van Kik: “Ik ben zojuist uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. De aanpassingen hebben dus goed uitgepakt! Nogmaals bedankt!”

Fenna, 28 jaar, nakijken sollicitatiebrief jurist

“Hierbij wil ik u hartelijk bedanken voor het toesturen van de nieuwe brief. Wat is de geoptimaliseerde brief goed geworden! Het leest heel fijn en komt naar mijn mening erg overtuigend over. Als het u leuk lijkt, houd ik u verder op de hoogte over de procedure.”

Dina, 53 jaar, schrijven sollicitatiebrief teamleider

“Goedenavond Marijke, via deze weg laat ik je weten dat het gelukt is! Mede dankzij de mooie brief is het mij gelukt door een zware selectie heen te komen. 15 oktober start ik bij mijn nieuwe organisatie. Nogmaals dank!”

Max, 49 jaar, schrijven sollicitatiebrief klantmanager

“Dank voor de brief! Mooi hoe je kernachtig een en ander beschreven hebt. Complimenten daarvoor. Ik ga de brief ook als basis gebruiken voor de tweede functie waar ik op ga solliciteren. Aan de brief zal het niet liggen! Fijne avond!”

Douwe, sollicitatiebrief schrijven chauffeur

Knap dat je een brief kunt maken die zo dicht bij iemand ligt.”

Ramon, 33 jaar, schrijven motivatiebrief adviseur sector bosbouw

“Ik wilde je nogmaals bedanken voor het verbeteren van mijn motivatiebrief. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik op gesprek mocht komen en uiteindelijk aangenomen ben.”

Jennifer, 43 jaar, schrijven sollicitatiebrief coördinator educatieve sector

“Bedankt voor het toezenden van de bestelde brief. Ik heb hem gelezen en ben er heel blij mee. Het komt enthousiaster over dan mijn eigen brief en heeft een meer persoonlijke klank. Daar lag ook een beetje mijn twijfel. Hoe moet een brief enthousiast en toch zakelijk overkomen? Ik denk dat jouw brief prima in balans is.”

Lamyae, 31 jaar, sollicitatiebrief in muzieksector

“Hartelijk dank voor je topsollicitatiebrief en de snelle service! Nu afwachten… “

Lucas, 56 jaar, sollicitatiecoaching

“Nogmaals dank voor het gesprek van vorige week. Je hebt me echt op weg geholpen.”

Rogier, 44 jaar, nakijken sollicitatiebrief overheidssector

“Ik wil nogmaals dank je wel zeggen voor het compleet maken van mijn brief. Ik ben weer aangenomen voor een hogere functie. Dat betekent dankzij jouw hulp twee promoties in één jaar. Fijne jaarwisseling en een voorspoedig nieuwjaar!”

Willemijn, 34 jaar, schrijven sollicitatiebrief pedagogisch medewerker

“Hartelijk bedankt voor de brief. Ik ben er erg blij mee en voel mij een stuk zekerder om aan de slag te gaan met solliciteren. Dank!”

Olivia, 57 jaar, nakijken en optimaliseren sollicitatiebrief

“Bedankt voor de brief. Ben er helemaal blij mee.”

Roger, 49 jaar, nakijken en optimaliseren curriculum vitae manager

“Fijn dat je er zo grondig naar hebt gekeken. Ik ben zeer tevreden met het resultaat: overzichtelijker, duidelijker en aansprekender.”

Luk, 35 jaar, sollicitatiebrief voor functie in petrochemische industrie

“Een juweeltje, dank je wel!”

Vince, 48 jaar, sollicitatiebrief en curriculum vitae carrièreswitcher

“Hallo Marijke. Vijf minuten na het versturen van mijn sollicitatie ben ik telefonisch benaderd door de detacheerder en ben uitgenodigd voor een gesprek. Ze waren erg onder de indruk van mijn brief en cv. Bedankt voor je goede werk.”

Sem, 27 jaar, sollicitatiebrief beleidsmedewerker

“Hartelijk dank voor het optimaliseren van mijn sollicitatiebrief. Ik heb de brief doorgelezen en ben erg te spreken over de aanpassingen. Dit laatste zetje had ik even nodig :). Ik zal je zeker bij anderen aanraden en wie weet vraag ik je nog eens om hulp. Nogmaals bedankt!”

Jacqueline, 48 jaar, sollicitatiebrief klantadviseur

“Super bedankt! Een topbrief.”

Emma, 43 jaar, curriculum vitae medisch secretaresse

“WOW, wat een mooi cv heb jij voor mij gemaakt! Ik ben er heel blij mee, ontzettend bedankt daarvoor! Ik weet zeker dat ik nu binnnen no time een andere leuke baan zal scoren ;). Het solliciteren vind ik nu zelfs leuk, haha.”

Regina, 34 jaar, sollicitatiebrief arbeidsdeskundige in opleiding

“Ik heb een uitnodiging voor een sollicitatieselectieochtend ontvangen! Dus de brief en het cv hebben hun werk gedaan. Nu nog een pitch voorbereiden. Daarnaast gesprek en casus. In ieder geval bedankt!”

Hanneke, 53 jaar, sollicitatiebrief carrièreswitcher

“Ik heb de aanpassingen bekeken en ik vind de sollicitatiebrief nu prettiger leesbaar. Dus ik ben hier erg blij mee. Inmiddels heb ik ook mijn cv met jouw aanwijzingen aangepast en zodra ik een nieuwe profielfoto heb gemaakt ga ik mijn open sollicitaties versturen. Dank je wel voor al je tips!”

Waldemar, 29 jaar, sollicitatiebrief carrièreswitcher

“Bedankt voor de brief, mijn eerste gedachte is erg positief en het zou uit eigen hand geschreven kunnen zijn. Top dus. En bedankt voor tip voor mijn cv, ik zal deze voor deze functie inderdaad even aanpassen. Het is nu erg salesgericht.”

Ria, 53 jaar, sollicitatiebrief projectleider en nakijken curriculum vitae

“Ik vind dat je een mooie vertaalslag hebt weten te maken. Het komt alles bij elkaar een stuk krachtiger over. En dat was nodig. Super gedaan! Morgen neem ik direct de proef op de som. Ik ga reageren op de vacature én ik heb een gesprek bij een detacheringsbureau. Ook ga ik werken aan mijn website. Dat kan ook niet langer. Het wordt echt tijd mezelf (beter) te presenteren. Ik begin er bijna plezier in te krijgen ;-). Ik ben erg blij met het resultaat, ontzettend bedankt!”

Monic, 39 jaar, nakijken en optimaliseren curriculum vitae

“Dank je wel voor het cv, het ziet er goed uit! Ik ben er superblij mee!”

Ellen, 41 jaar, sollicitatiebrief medewerker Backoffice

“Allereerst hartelijk bedankt dat je vorige week de moeite hebt genomen om mijn brief en cv op tijd af te leveren. Ik was heel positief verrast en vond mijn eigen woorden ook terug in de brief. Een pakkende tekst die uitnodigt om verder te lezen met als resultaat dat ik vandaag ben uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Echt geweldig natuurlijk! Heel erg blij mee. Nogmaals bedankt en ik ga nu met veel zelfvertrouwen het gesprek tegemoet.”

Ruud, 41 jaar, sollicitatiecoaching

“Nogmaals dank voor de waardevolle input deze ochtend. Dit heeft mij zeker handvatten aangereikt om mijn brief, cv en LinkedIn te verbeteren.”

Iris, 28 jaar, nakijken sollicitatiebrief verpleegkundige

“Hartelijk dank voor je tijd en hulp. Ik ben er erg tevreden mee en ik heb met veel zelfvertrouwen gesolliciteerd. Dank je wel!”

Rens, 50 jaar, nakijken sollicitatiebrief directeur

“Beste Marijke, dank je! Ik heb zojuist de documenten verstuurd, oeff….het is eruit! Ik ga je zeker nog vaker benaderen, erg fijn. De uiteindelijke resultaten heb ik bijgevoegd. Nogmaals dank! Wordt vervolgd.”

Josh, 30 jaar, sollicitatiebrief medewerker Bedrijfsvoering

“Hartelijk bedankt voor het schrijven van mijn sollicitatiebrief. Het heeft de toon en de inhoud die ik zelf niet goed op papier kon zetten.”

Amber, 23 jaar, nakijken motivatiebrief traineeship

“Bedankt voor de uitgebreide feedback! De brief ziet er goed uit. Ik ga er deze week nog eens goed voor zitten en laat het je uiteraard weten als de brief ervoor zorgt dat ik op gesprek mag komen!”

Marjan, 46 jaar, sollicitatiebrief vertaler

“Ontzettend bedankt, ik heb de brief gelezen, erg goed geschreven!”

Carmen, 37 jaar, sollicitatiecoaching

“Super bedankt nog voor een uurtje motivatie! Ben erg blij met alle tips!  Voor het cv kies ik dan voor het cv-sjabloon tweederde lijn in opvallend rood. Alvast bedankt!”

Caroline, 38 jaar, sollicitatiebrief politicologe

“Prachtige brief! Ja, goede brieven schrijven is toch een vak. Ik herken mezelf er helemaal in en hoop dat de ontvanger er ook van opvrolijkt! Dank je wel voor je meedenken. Ik wacht je voorstel aanpassingen voor het cv nog even af en stuur later vandaag de brief door. Ik houd je op de hoogte.”

Ed, 33 jaar, sollicitatiebrief beleidsmedewerker

“Heel erg bedankt voor jouw snelle reactie! Hier heb ik zeker wat aan! Een hele goede brief trouwens, gelukkig maar… ;-)!”

Charlene, 46 jaar, sollicitatiebrief teamleider bankensector

“Hartelijk dank voor je brief. Ik hebt ons contact als heel prettig ervaren. Het kan zo zijn dat ik deze week nog een beroep op je doe. Ik ga nu nog even de brief doornemen.”

Ronald, 26 jaar, sollicitatiebrief Windows System Administrator

“Ontzettend bedankt voor de enthousiast geschreven brief. Ik kan hiermee zeker weer verder. Je hebt mij tot nu toe erg goed geholpen. Bedankt voor je inzet.”

Frank, 37 jaar, sollicitatiebrief werktuigbouwkundig ingenieur

“Wellicht ben je nog benieuwd naar het resultaat. Binnen een week werd ik al gebeld. Een aantal gesprekken en een assessment volgden hierop. Dinsdag aanstaande is mijn eerste werkdag. Nogmaals bedankt voor de brief!”

Fleur, 36 jaar, sollicitatiebrief shopmanager

Veel dank! Ziet er goed uit! Dank ook nog voor je tips. Ik neem zeker nog eens contact met je op voor het schrijven of aanpassen van een sollicitatiebrief.

Ina, 50 jaar, sollicitatiebrief locatiemanager

“Super! Dit was net de aanpassing waar ik naar op zoek was waardoor de brief ook beter passend is bij mij als persoon. Ik ben er erg blij mee. Ik ga hem per vacature met wat kleine inhoudelijke aspecten aanvullen zodat het toch steeds een unieke brief is. De eerste 2 brieven gaan vanavond nog de deur uit.”

Tess, 27 jaar, sollicitatiebrief groepsleider

“Ik wilde even laten weten dat ik je inmiddels aan iedereen die ik tegenkom aangeraden heb want ik heb een baan! Niet alleen werd de brief die je voor mij geschreven hebt goed ontvangen (ik heb er drie uitnodigingen mee gehad!) maar hij maakte ook dat ik met meer zekerheid begon aan het sollicitatieproces. Super bedankt en je zult zeker vaker van mij horen.”

Emiel, 32 jaar, curriculum vitae cultureel antropoloog

“Hier wordt ik blij van! Het cv ziet er erg goed uit, mijn meest belangrijke ervaringen staan nu prominent op de voorgrond. Je tips neem ik dan ook ter harte. Vele malen dank voor het goede werk!”

Naomi, 41 jaar, sollicitatiebrief communicatiemanager bankensector

“Hartelijk dank voor je brief. Ik hebt ons contact als heel prettig ervaren. Het kan zo zijn dat ik deze week nog een beroep op je doe. Ik ga nu nog even de brief doornemen.”

Yasin, 34 jaar, sollicitatiebrief teamleider

“Een fantastische brief! Niks meer aan toe te voegen. Echt geweldig! Dank je wel!”

Ron, 26 jaar, sollicitatiebrief psycholoog

“Super Marijke, heel hartelijk dank! Met een paar hele kleine aanpassingen is het echt alsof een betere versie van mijzelf de brief geschreven heeft!”

Melanie, 44 jaar, sollicitatiebrief consulent Wmo

“Bedankt voor de mooie brief! De vorige brief heeft overigens geleid tot een uitnodiging voor een gesprek. Vast leuk om even te horen, dacht ik.”

Lisa, 42 jaar, curriculum vitae officemanager

“Heel hartelijk dank voor m’n nieuwe cv, het ziet er top uit, een echte opfrissing! De aanpassingen en aanwijzingen zijn ook heel waardevol, erg fijn. Bovendien een erg snelle service. Ik zal je zeker aanbevelen aan anderen en wat ik telefonisch al aangaf, mochten zich concrete vacatures voordoen, meld ik me weer bij je.”

Imke, 31 jaar, sollicitatiebrief Customer Service Medewerker

“Superbedankt! Dit is echt de mooiste brief die ik tot nu toe heb gelezen. En het voelt 100% ik. Geweldig!”

Ben, 43 jaar, curriculum vitae zelfstandig coach en ict-consultant

“Dank je wel voor de moeite die je je getroost hebt om mij te helpen eerder dit jaar. Ik heb mijn cv aangepast op basis van jouw tips en adviezen en de verandering in respons is enorm! Ik ga binnenkort aan een nieuwe opdracht beginnen en daarnaast had ik nog verschillende andere mogelijkheden die ik moest afbellen. Dank je wel, nogmaals. Mocht je tegen een vraag aanlopen die meer in mijn vakgebied ligt en je daar hulp bij nodig hebt, dan houd ik me van harte aanbevolen om je daarbij te assisteren, als tegenprestatie!”

Wouter, 52 jaar, sollicitatiebrief operationeel manager

“Wat een schitterende brief! Ik ben echt onder de indruk, nu het bedrijf nog. Ik laat je weten hoe het afloopt.”

Paul, 48 jaar, curriculum vitae en sollicitatiebrief medewerker wijkteam gemeente

“Je hebt voor mij een sollicitatiebrief geschreven en mijn cv nagekeken, zo’n 3 weken geleden. Ik wilde laten weten dat ze mijn brief heel goed vonden en dat ik aangenomen ben voor de baan. Het gesprek ging ook buitengewoon goed, werd mij gezegd.”

Vera, 56 jaar, sollicitatiebrief directiesecretaresse

“Top! Bedankt voor deze geweldige brief. Ik had het niet beter kunnen verwoorden! Ik stuur hem zoals hij is door.”

Claudia, 41 jaar, sollicitatiebrief jurist

“Hartelijk dank voor je hulp. Ik heb vorige week de brief verstuurd en werd een paar dagen later uitgenodigd voor een gesprek. Dat gesprek was vandaag. Ik ben ervan overtuigd dat ik dankzij jouw hulp bij mijn brief werd uitgenodigd en ik geloof absoluut in je concept: laat het tekstschrijven maar over aan een professional.”

Daniel, 34 jaar, sollicitatiebrief financieel adviseur

Perfect, mooie brief zeg. Hartelijk dank hiervoor.”

Loïs, 39 jaar, curriculum vitae administratief medewerker

“Heel erg bedankt! Ben er erg content mee. Ziet er perfect uit. Wellicht dat ik binnenkort nog bij je aanklop voor mijn motivatiebrief.”

Rogier, 52 jaar, curriculum vitae productiemanager

“Het cv ziet er goed uit en ik ga deze dan ook op de verschillende jobsites aanpassen. Bedankt voor de snelle service en mogelijk doen wij in de toekomst opnieuw zaken.”

Eren, 39 jaar, sollicitatiebrief en curriculum vitae op het gebied van veiligheid

“In één woord geweldig dit! Ik heb echt een WOW-gevoel :-). Bedankt. Ik heb als doel binnen een half jaar een andere functie te vinden en weet zeker dat dit enorm gaat helpen!”

Annabelle, 26 jaar, nakijken sollicitatiebrief jeugdhulpverlener

“Wow Marijke, wat heb je dit mooi gedaan. Echt heel anders maar toch hetzelfde. Wanneer ik binnenkort nog een leuke vacature zie en nog geen andere baan heb, zal ik waarschijnlijk weer een beroep op je doen.”

Jozias, 48 jaar, sollicitatiebrief medewerker databeheer

“Heel erg bedankt voor alles en het het ziet er weer allemaal top uit! Ben er helemaal blij mee! En dat allemaal zo snel geregeld dus krijgt de gemeente de brief lekker op tijd binnen.”

Sharon, 36 jaar, sollicitatiebrief manager gezondheidszorg

“Ik ben erg blij met de brief! Ik pas nog wat kleine dingen aan maar verder vind ik het echt een hele mooie brief die mij in ieder geval zou prikkelen mezelf uit te nodigen ;). Ik ga duimen als ik hem straks heb verstuurd, hartelijk dank voor je inspanning!”

Adam, 25 jaar, sollicitatiebrief medewerker Banqueting

“Allereerst wil ik je hartelijk danken voor deze fantastische sollicitatiebrief! Je hebt alles perfect verwoord en ik krijg echt het gevoel alsof je het over mij hebt :). Ik zal je zeker aanraden bij anderen. Ook nog bedankt voor de tip.”

Noralie, 43 jaar, curriculum vitae manager Operations & Control

“Hartelijk dank voor mijn geoptimaliseerde cv, ik ben heel erg tevreden.”

Marco, 44 jaar, sollicitatiebrief projectmedewerker en open sollicitatiebrief

“Ik heb gisteren een nieuwe baan gekregen mede door jouw geweldige brief voor een open sollicitatie! Ook was ik uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek voor de functie van projectmedewerker. Helaas heb ik deze baan niet gekregen maar wel een compliment voor de enthousiaste brief. Zij hadden mij uitgenodigd omdat de brief hen erg aansprak. Ik wou je dit even laten weten. Ik ben heel erg onder de indruk van de beide brieven en de snelle service!”

Madelon, 33 jaar, sollicitatiebrief specialist DTP

Wow! Heel erg bedankt. Zeer tevreden, ik word blij van de brief. Ik herken me in de inhoud. Bijzonder dat je mijn wirwar aan woorden in mooie compacte volzinnen hebt kunnen vertalen.”

Ali, 34 jaar, sollicitatiebrief online communicatieadviseur

“Ik wil je hartelijk danken voor de superbrief die je geschreven hebt. Ik had het verhaal zelf nooit zo goed op papier kunnen zetten. Ook mijn beoogde werkgever was onder de indruk; naar aanleiding van mijn brief mag ik nu op gesprek komen. Een beter resultaat is er niet!”

Janneke, 41 jaar, sollicitatiebrief adviesfunctie jeugdhulpverlening

“Het genoegen is geheel aan mijn kant, Marijke! Ik vind je aanpassingen helemaal geweldig, ik doe d’r niks meer aan, hij gaat zo de deur uit! Misschien ga ik nog een brief schrijven op een andere vacature bij dezelfde organisatie. Als ik er niet uitkom dan vraag ik jou weer om dit te doen!”

Jelle, 32 jaar, sollicitatiebrief consultant farmaceutische industrie

“Het solliciteren met zo’n brief wordt een stuk makkelijker. Heel erg veel dank voor het samenstellen van deze brief en de snelle reactie.”

Michelle, 46 jaar, sollicitatiebrief manager zorg

“Super! Dit was net de aanpassing waar ik naar op zoek was waardoor de brief ook beter passend is bij mij als persoon, wat sprankelender. Ik ben er erg blij mee. Ik ga hem per vacature met wat kleine inhoudelijke aspecten aanvullen zodat het toch steeds een unieke brief is. De eerste 2 brieven gaan vanavond nog de deur uit.

Deborah, 23 jaar, sollicitatiebrief pedagogisch medewerker

“Hartelijk dank Marijke! Ben zeer tevreden over de brief en service! Ik weet voortaan waar ik terecht kan.”

Ton, 57 jaar, sollicitatiebrief filiaalleider

“Een prima brief, we gaan het zien. Ben er echt supertevreden over!”

Amber, 48 jaar, sollicitatiebrief zelfstandig coach

“Ik ben heel erg blij met onze samenwerking!”

Sterre, 41 jaar, sollicitatiebrief accountmanager

“Wow, wat een ijzersterke brief! Als ik hiermee niet word uitgenodigd… Heel erg bedankt!”

Fatima, 23 jaar, sollicitatiebrief trainee

“Erg bedankt voor je snelle reactie! De brief ziet er keurig uit! Fijn! Voor de volgende keer weet ik dus dat ik nogmaals bij je terecht kan! Bedankt nogmaals.”

Lieke, 31 jaar, sollicitatiebrief beleidsadviseur

“Ik wil je hartelijk danken voor deze brief. Ziet er absoluut super uit. Blij dat ik je nog net op tijd gevonden heb op internet! Bedankt en ik hoop op een uitnodiging tot gesprek.”

Juul, 49 jaar, sollicitatiebrief medewerker gemeente

“Wat een fantastische brief! Wat geweldig dat de brief zo snel klaar is, je hebt mij enorm geholpen. Ik zal je zeker aanbevelen bij vriendinnen en collega’s.”

Giel, 28 jaar, sollicitatiebrief carrièreswitcher

“Ik kan niets anders zeggen dan TOP! De brief ziet er grandioos uit. Precies omschreven wat ik in gedachten had. Nu nog hopen dat ondanks mijn geringe ervaring voor deze functie, ik toch word uitgenodigd voor een gesprek. Al met al hartstikke bedankt voor het mede mogelijk maken.”

Imke, 47 jaar, sollicitatiebrief medewerker financiële administratie

“De brief vond ik perfect, niet te formeel en is ongewijzigd direct verzonden. Het was alweer lang geleden sinds ik mijn laatste sollicitatiebrief heb moeten schrijven. Deze hulp had ik even nodig. Met wat aanpassingen hier en daar heb ik inmiddels al een tweede brief voor een andere vacature gemaakt.”

Jinthe, 36 jaar, sollicitatiebrief commercieel logistiek manager

“Ik ben erg onder de indruk van de brief. Heel mooi en ik herken mezelf er helemaal in terug. Mijn dank is groot.”

Niels, 32 jaar, sollicitatiebrief systeembeheerder

“Sorry voor de late reactie maar ik heb de brief ontvangen. Supergoed! Ik was bang dat de schrijfstijl niet bij mij zou passen maar ik heb me voor niets zorgen gemaakt. Volgend week vrijdag heb ik een sollicitatiegesprek.”

Patrick, 56 jaar, sollicitatiebrief directeur onderwijs

Superbedankt, echt goed gedaan. Morgen werk ik aan mijn cv en Linkedin. Als ik nog vragen heb dan bel of mail ik je even. Nogmaals echt heel goed.”

Aïsha, 41 jaar, sollicitatiebrief consulent WMO

“Dank je vriendelijk voor de mooie brief, hier kan ik zeker wat mee. Ook voor verdere sollicitaties ga ik hem inzetten. Je hebt me even dat duwtje gegeven dat ik zo nodig had!”

Jesse, 34, sollicitatiebrief consulent gezondheidszorg

“Fijn dat je de brief al zo vlug hebt gemaild. Ziet er goed uit. Ik zal je opmerkingen bij mijn cv zeker verwerken. Bedankt voor de snelle service!”

Myrthe, 48 jaar, sollicitatiebrief salesmanager

“Hartelijk bedankt voor de enthousiaste brief. Ik ben er erg blij mee! Alhoewel jij mij niet kent past de brief precies bij me. Super hoor! Ik laat je weten wat het resultaat is.”

Mark, 53 jaar, sollicitatiebrief en curriculum vitae facilitair manager

“Enige tijd geleden heb je mijn cv nagelopen en aangepast en daarnaast heb je voor mij ook een brief opgesteld. Ik heb verder ook nog gebruik gemaakt van de beschikbare voorbeeldbrieven op de internetsite. Ik ben inmiddels aangenomen bij een prachtig bedrijf en na de feestdagen ben ik uitgenodigd bij een andere aantrekkelijke werkgever. Dit succes heb ik mede te danken aan je voorbeeldbrieven en je persoonlijke ondersteuning. Bedankt voor je ondersteuning en geweldige tips. Ik wens je prettige feestdagen en een gezond en succesvol nieuwjaar.”

Michelle, 32 jaar, curriculum vitae grafisch vormgever

“Ondanks dat het al even geleden is, wil ik je alsnog bedanken voor jouw versie van mijn cv. Heel verhelderend, ook het telefoongesprek heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voel me meer gefocust met betrekking tot de richting waarin ik wil met mijn werk en zelfverzekerder met betrekking tot mijn ervaring. Het invullen van de vragenlijst vooraf heeft hier ook zeker aan bijgedragen.”

Sander, 26 jaar, sollicitatiebrief startende zzp’er in de bouw

“Dit is precies wat ik bedoelde. Bedankt voor de duidelijke brief.”

Maaike, 53 jaar, curriculum vitae manager gezondheidszorg

“Ik heb zojuist, na 1,5 uur in de storm gewandeld te hebben, de zaken bekeken. Het is geweldig geworden. Hartelijk dank!”

Mathijs, 34, sollicitatiebrief coördinator welzijnswerk

“Vorige week heb je een sollicitatiebrief herschreven en je haalde meteen de crux eruit. Met een geweldig resultaat: vanmiddag op tweede gesprek geweest. Ik wed niet op 1 paard dus ook op deze vacature wil ik graag schrijven. Kom nu niet toe aan een eerste opzet, hoop dat je er een mooie brief van weet te maken!”

Mustafa, 41 jaar, sollicitatiebrief projectadministrateur en sollicitatiebrief administrateur

“Geweldig wat een snelle reactie! Ben er erg blij mee en beide brieven spreken mij zeer aan!”

Teun, 26 jaar, sollicitatiebrief docent

“Bedankt voor de sollicitatiebrief! Het is precies wat ik in mijn gedachten had, alleen vond ik het moeilijk om op papier te zetten.”

Rogier, 26 jaar, sollicitatiebrief medewerker Handhaving

“Het is een perfecte sollicitatiebrief geworden, heel erg bedankt. Ik ben blij :-)!”

Nina, 31 jaar, sollicitatiebrief en curriculum vitae intercedente

“Jihoe! Ik mag 23 april op gesprek. De recruiter was erg gecharmeerd van de brief en mijn cv ;-). Nu nog het gesprek goed ingaan. Ben behoorlijk zenuwachtig kan ik je zeggen. Bij deze alvast bedankt dat ik dankzij jouw hulp met mijn brief en cv uitgenodigd word.”

Vincent, 46 jaar, sollicitatiebrief specialist social media

“Hartelijk dank voor de brief en de snelheid waarmee je deze hebt afgeleverd. Het is een prachtige brief geworden, ik verstuur hem ongewijzigd. Ik meld me vast binnenkort weer, want ik verwacht een behoorlijk aantal brieven te moeten schrijven en soms ontbreekt het me even aan inspiratie.”

Caroline, 43 jaar, sollicitatiebrief regiomanager

“Dankjewel, het is weer een veel betere brief geworden dan ik zelf had kunnen schrijven! Ik hoop je hulp niet meer nodig te hebben want dat betekent dat ik een baan in dit werkveld heb gevonden. Maar weet dat ik reclame voor je geweldige service aan het maken ben! Ik heb je website al aan meerdere (oud)collega’s doorgegeven die helaas in dezelfde situatie zijn beland!”

Marcel, 48 jaar, sollicitatiebrief medewerker personeelsadministratie

“Hoi Marijke, wat een geweldige brief! Ben er heel erg blij mee. Zou je me ook willen helpen met een open sollicitatiebrief?”

Eric, 44 jaar, sollicitatiebrief projectleider

“Wat een krachtige sollicitatiebrief! Ik weet nu hoe ik zonder op te scheppen mezelf stevig kan neerzetten. Het resultaat: volgende maand begin ik met mijn nieuwe baan.”

Angelo, 59 jaar, sollicitatiebrief financieel administratief medewerker

“Het is niet te geloven, maar ik ben uitgenodigd op gesprek. Ik weet zeker dat de brief doorslaggevend is geweest ;-). Het gesprek is over een week en ik houd je natuurlijk op de hoogte. Heel veel dank tot zover.”

Eva, 29 jaar, sollicitatiebrief verkoopster

“Solliciteren vind ik moeilijk. Ik ben niet zo’n schrijver. Maar met jouw hulp ben ik nu wel uitgenodigd op sollicitatiegesprek!”

Anne, 36 jaar, sollicitatiebrief personeelsadviseur

“Ik val bijna van mijn stoel, wat een supersollicitatiebrief! Hartelijk dank ook voor je advies, ik kom zeker bij je terug indien ik weer een nieuwe brief nodig heb.”

David, 28 jaar, sollicitatiebrief marketingadviseur

“Als marketingadviseur weet ik wanneer een brief wervend is. Je sollicitatiebrief is dat zeker!”

Roy, 47 jaar, sollicitatiebrief regiomanager

“Heel erg bedankt voor je snelle reactie en al helemaal voor het checken van fouten in mijn cv! Geweldig zo’n service!”

Laura, 32 jaar, sollicitatiebrief herintreedster

“Ik heb een paar jaar alleen voor mijn kinderen gezorgd. Wel deed ik vrijwilligerswerk maar ik wist niet hoe ik dat in mijn brief kon verwerken. Met jouw sollicitatiebrief lukt dat nu veel beter.”

Sofie, 24 jaar, sollicitatiebrief starter

“Ben heel blij met de brief. Begon namelijk een beetje aan mezelf te twijfelen. Met deze brief heb ik weer meer zelfvertrouwen. Dank je!”

Ronald, 58 jaar, sollicitatiebrief directeur

“Bedankt voor de snelle beantwoording. En de sollicitatiebrief is prima verbeterd! Ik ben er erg tevreden over.”

Stijn, 28 jaar, sollicitatiebrief financieel medewerker

“De brief leest vlot en duidelijk! Ik ben er heel blij mee. Met jullie voorbeeldbrief kan ik beter laten zien wat ik te bieden heb.”

Aysun, 25 jaar, sollicitatiebrief juridisch medewerker en advocaat-stagiaire

“Ontzettend bedankt voor het herschrijven van mijn brief. De brief leest vlot en vertelt ook genoeg over mezelf en wat me aanspreekt in de functie. Ik zie het solliciteren weer helemaal zitten. Je telefoontje heb ik ook zeer gewaardeerd!”

Daphne, 33 jaar, sollicitatiebrief medewerker klantenservice

“Heel erg bedankt weer voor je snelle hulp. Wat een geweldige brief! Laat dat sollicitatiegesprek maar komen.”

Inez, 22 jaar, sollicitatiebrief administratief juridisch medewerker

“Ik stel het zeer op prijs dat je de moeite hebt genomen om de sollicitatiebrief zo spoedig mogelijk voor mij te schrijven. Het ziet er goed uit! Ik ga hem meteen mailen.”

Joris, 39 jaar, sollicitatiebrief studieadviseur

“Ik was zeer onder de indruk van de brief. Het verwoordt precies datgene waar ik naar op zoek ben. Ik heb gesolliciteerd en wacht geduldig af. Bedankt!”

Jessica, 36 jaar, sollicitatiebrief medewerker vergunningen

“Bedankt! Na zoveel jaar had ik even een voorbeeld nodig!”

Job, 36 jaar, sollicitatiebrief jobcoach

“Bedankt voor de brief, ik heb de brief meteen gemaild! Geweldig prettig om te lezen zo, helemaal goed!”

Cees, 23 jaar, sollicitatiebrief magazijnmedewerker

“Ik heb al eens eerder een brief door je laten schrijven en werd daarna uitgenodigd voor een gesprek. Helaas werd ik niet aangenomen. Ik was erg tevreden over de brief. Vandaar mijn tweede poging.”

Brigitte, 29 jaar, sollicitatiebrief adviseur werving & selectie

“Ontzettend bedankt. Dat ik wederom kan vertrouwen op het professionaliseren van mijn brief vind ik erg fijn. Ziet er heel goed uit, met genoegen gaat hij vandaag de deur uit.”

Dorette, via twitter over het e-book

“Net e-book gedownload: De magische combinatie: je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. Aanrader!”

Sven, 38 jaar, sollicitatiebrief filiaalmanager

“Dank je voor je brief, ik vind hem helemaal top. Nu hopen op goede resultaten.”

Pin It on Pinterest

Share This