Colofon

Hallo. Ik ben Marijke Gommers, uitgever van deze site. In het dagelijks leven ben ik tekstschrijver en run ik het tekstbureau Zeeën van tekstideeën.

Onderscheidend

Schrijven leerde ik aan de School voor Journalistiek en bij de Vakopleiding Boekenbranche. Praktijkervaring? Heb ik. Als journalistiek medewerker, redacteur, voorlichter, projectleider communicatie en coördinator redactie en promotie. Ook haalde ik mijn diploma HEAO Commerciële Economie. En mag ik voor de klas staan. Al deze kennis en ervaring zijn nu voor je samengebundeld in trainingen, teksten en sollicitatiebrieven waarmee je je onderscheidend kunt presenteren.

Graag

Hoe het met die sollicitatiebrieven allemaal begonnen is? Heel onschuldig. Een sollicitatiebrief voor een vriendin. Voor een vriend. En langzamerhand werden het er meer. Veel meer. En kwamen er ook sollicitatietrainingen bij. Ermee stoppen wil ik niet. Brieven, tips en trainingen aanbieden? Dat doe ik graag.

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.

You have Successfully Subscribed!

Gratis e-book

Ontvang direct het GRATIS E-BOOK De magische combinatie van je LINKEDIN-PROFIEL, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar kunnen versterken.

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This