Over

Solliciteerbeter.nl wil werkgeluk de norm maken

15 JAAR SOLLICITEERBETER.NL

Over 

Hallo. Ik ben Marijke Gommers. Oprichter van Solliciteerbeter.nl. In het dagelijks leven ook tekstschrijver en eigenaar van het tekstbureau Zeeën van tekstideeën.

In de 15 jaar dat Solliciteerbeter.nl bestaat, heb ik veel mensen van baan zien veranderen. Wat me opviel? Mensen willen floreren. Energie hebben. En gelukkig zijn op het werk.

Over werkgeluk wilde ik dan ook meer weten. Daarom heb ik in 2018 de opleiding Werkgelukdeskundige gevolgd. Ontwikkeld door Fontys HRM & Psychologie, de Erasmus Universiteit en het HappinessBureau. Mijn doel? Inzicht krijgen en werkgeluk vergroten. Bij mijzelf, bij organisaties en bij jou.

Ook heb ik mij in 2019 bij Nicole Ebben verdiept in de kracht van doelen stellen, positieve zelfspraak en verbeeldingskracht in werk, sport en leven. Nicole is expert op het gebied van Sports and Performance Coaching.

Meer over mij? Ik leerde schrijven aan de School voor Journalistiek en bij de Vakopleiding Boekenbranche. Rondde na het vwo de Pabo en hbo-opleiding Commerciële Economie af. En werkte als freelancer, journalistiek medewerker, redacteur, voorlichter, projectleider communicatie en coördinator redactie en promotie.

Mijn drive om jou te laten floreren, zet ik nu om in trainingen, teksten en loopbaanoplossingen. Zodat jij nieuwe stappen kunt zetten die passen bij jouw dromen en ambities.

En hoe het met deze site eigenlijk begonnen is? Heel onschuldig. Met sollicitatiebrieven. Een brief voor een vriendin. Een vriend. En langzamerhand werden het er meer. Veel meer. Ermee stoppen wil ik niet. Jou helpen bij het bereiken van jouw doelen? Dat doe ik graag. Al meer dan 15 jaar.

Marijke

Solliciteerbeter.nl

Werkgeluk centraal

Voor wie

De afgelopen 15 jaar heb ik duizenden mensen geholpen bij het krijgen van hun droombaan. Mensen met veel ervaring en weinig ervaring. Veel scholing en weinig scholing. Hun overeenkomst? Ambitie. Bevlogenheid. De wens om zich te ontplooien. Te groeien. En om ook op het werk gelukkig te zijn. Wat kan ik voor jou doen?

TESTIMONIALS

Wat anderen zeggen

“Super bedankt nog voor een uurtje motivatie! Ben erg blij met alle tips! Voor het cv kies ik dan voor het cv-sjabloon tweederde lijn in opvallend rood. Alvast bedankt!” – Carmen, 37 jaar, sollicitatiecoaching

“Bedankt voor het toezenden van de bestelde brief. Ik heb hem gelezen en ben er heel blij mee. Het komt enthousiaster over dan mijn eigen brief en heeft een meer persoonlijke klank. Daar lag ook een beetje mijn twijfel. Hoe moet een brief enthousiast en toch zakelijk overkomen? Ik denk dat jouw brief prima in balans is.” – Jennifer, 43 jaar, schrijven sollicitatiebrief coördinator educatieve sector

jaar solliciteerbeter.nl

downloads e-book

bezoekers per maand

Magische combinatie

Ontvang direct het E-BOOK ‘De magische combinatie van je LINKEDIN-PROFIEL, curriculum vitae en sollicitatiebrief’. Je bent dan ook aangemeld voor de nieuwsbrief. En blijft op de hoogte van wat er bij ons gebeurt. Bij elke nieuwsbrief kun je je weer uitschrijven met een afmeldlink.

 


Meer dan 13.000 sollicitanten gingen je voor.

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.


Je bent dan ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven met een afmeldlink.


Je hebt je met succes aangemeld voor het e-book!

Pin It on Pinterest

Share This