Over

Solliciteerbeter.nl wil werkgeluk de norm maken

Ik ben Marijke Gommers

Hallo. Ik ben Marijke Gommers. Oprichter van Solliciteerbeter.nl. In het dagelijks leven ook tekstschrijver en eigenaar van het tekstbureau Zeeën van tekstideeën.

In de 10 jaar dat Solliciteerbeter.nl bestaat, heb ik veel mensen van baan zien veranderen. Wat me opviel? Mensen willen floreren. Energie hebben. En gelukkig zijn op het werk.

Over werkgeluk wilde ik dan ook meer weten. Daarom ben ik in 2018 de opleiding Werkgelukdeskundige gaan volgen. Ontwikkeld door Fontys HRM, de Erasmus Universiteit en het HappinessBureau. Mijn doel? Inzicht krijgen en werkgeluk vergroten. Bij mijzelf, bij organisaties en bij jou.

Meer over mij? Ik leerde schrijven aan de School voor Journalistiek en bij de Vakopleiding Boekenbranche. Rondde na het vwo de Pabo en hbo-opleiding Commerciële Economie af. En werkte als freelancer, journalistiek medewerker, redacteur, voorlichter, projectleider communicatie en coördinator redactie en promotie.

Mijn drive om jou te laten floreren, zet ik nu om in trainingen, teksten en loopbaanoplossingen. Zodat jij nieuwe stappen kunt zetten die passen bij jouw dromen en ambities.

10 jaar Solliciteerbeter.nl

downloads e-book

bezoekers per maand

“Hoe het met deze site eigenlijk begonnen is? Heel onschuldig. Met sollicitatiebrieven. Een brief voor een vriendin. Een vriend. En langzamerhand werden het er meer. Veel meer. Ermee stoppen wil ik niet. Jouw helpen bij het bereiken van jouw doelen? Dat doe ik graag. Al meer dan 10 jaar.”

Voor wie?

In de 10 jaar dat Solliciteerbeter.nl bestaat heb ik duizenden mensen geholpen bij het krijgen van hun droombaan. Mensen met veel ervaring en weinig ervaring. Veel scholing en weinig scholing. Hun overeenkomst? Ambitie. Bevlogenheid. De wens om zich te ontplooien. Te groeien. En om ook op het werk gelukkig te zijn. Wat kan ik voor jou doen?

“Happiness is not something ready made. It comes from your own actions.”

– Dalai Lama

Get in Touch

12 + 1 =

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.


Je bent dan ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven met een afmeldlink.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This