Over

Solliciteerbeter.nl wil werkgeluk de norm maken

15 JAAR SOLLICITEERBETER.NL

Over

Hallo. Ik ben Marijke Gommers. Oprichter van Solliciteerbeter.nl. In het dagelijks leven ook tekstschrijver en eigenaar van het tekstbureau Zeeën van tekstideeën.

In de 15 jaar dat Solliciteerbeter.nl bestaat, heb ik veel mensen van baan zien veranderen. Wat me opviel? Mensen willen floreren. Energie hebben. En gelukkig zijn op het werk.

Over werkgeluk wilde ik dan ook meer weten. Daarom heb ik de opleiding Werkgelukdeskundige gevolgd. Ontwikkeld door Fontys HRM & Psychologie, de Erasmus Universiteit en het HappinessBureau. Mijn doel? Inzicht krijgen en werkgeluk vergroten. Bij organisaties, bij jou en bij mijzelf.

Ook heb ik mij bij Nicole Ebben verdiept in de kracht van doelen stellen, positieve zelfspraak en verbeeldingskracht in werk, sport en leven. Nicole is expert op het gebied van Sports and Performance Coaching en heeft in 2020 een Europese Award rondom het thema mental health and coaching gewonnen.

Mijn drive om jou te laten floreren, zet ik om in trainingen, teksten en loopbaanoplossingen. Zodat jij nieuwe stappen kunt zetten die passen bij jouw dromen en ambities.

Meer over mij? Ik leerde schrijven aan de School voor Journalistiek en bij de Vakopleiding Boekenbranche. Rondde na het vwo een lerarenopleiding en economische opleiding af. En werkte onder andere als journalistiek medewerker, redacteur, voorlichter, projectleider communicatie & kwaliteitszorg en coördinator redactie & promotie.

Hoe het met deze site eigenlijk begonnen is? Heel onschuldig. Met sollicitatiebrieven. Een brief voor een vriendin. Een vriend. En langzamerhand werden het er meer. Veel meer. En kwamen er ook cv’s bij. Ermee stoppen wil ik niet. Jou helpen bij het bereiken van jouw doelen? Dat doe ik graag. Al meer dan 15 jaar.

Marijke

Solliciteerbeter.nl

Werkgeluk centraal

Voor wie

De afgelopen 15 jaar heb ik duizenden mensen geholpen bij het krijgen van hun droombaan. Mensen met veel ervaring en weinig ervaring. Veel scholing en weinig scholing. Hun overeenkomst? Ambitie. Bevlogenheid. De wens om zich te ontplooien. Te groeien. En om ook op het werk gelukkig te zijn. Wat kan ik voor jou doen?

TESTIMONIALS

Wat anderen zeggen

“Super bedankt nog voor een uurtje motivatie! Ben erg blij met alle tips! Voor het cv kies ik dan voor het cv-sjabloon tweederde lijn in opvallend rood. Alvast bedankt!” – Carmen, 37 jaar, sollicitatiecoaching

“Bedankt voor het toezenden van de bestelde brief. Ik heb hem gelezen en ben er heel blij mee. Het komt enthousiaster over dan mijn eigen brief en heeft een meer persoonlijke klank. Daar lag ook een beetje mijn twijfel. Hoe moet een brief enthousiast en toch zakelijk overkomen? Ik denk dat jouw brief prima in balans is.” – Jennifer, 43 jaar, schrijven sollicitatiebrief coördinator educatieve sector

jaar solliciteerbeter.nl

downloads e-book

bezoekers per maand

Magische combinatie

Ontvang direct het vernieuwde E-BOOK ‘De magische combinatie van je LINKEDIN-PROFIEL, cv en sollicitatiebrief’. Je bent dan ook aangemeld voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je weer uitschrijven met een afmeldlink.

 


Meer dan 13.000 sollicitanten gingen je voor.

Pin It on Pinterest

Share This