Leveringsvoorwaarden

Super dat je belangstelling hebt voor een van de uitgaven Solliciteerbeter.nl.

Je vindt hier de leveringsvoorwaarden voor de uitgaven, zoals kant-en-klare sollicitatiebrieven, kant-en-klare cv-templates en de op maat gemaakte brieven en cv’s.

  • Alle uitgaven van Solliciteerbeter.nl zijn met zorg samengesteld. Het resultaat? Heldere brieven en cv’s met een overtuigende inhoud. Hiermee kun je beter solliciteren. Ze zijn het perfecte startpunt voor je sollicitaties.
  • Bestel je een kant-en-klare sollicitatiebrief, pakket met kant-en-klare brieven of een cv- en brieftemplate? Deze worden door middel van een downloadlink of via e-mail direct geleverd nadat je betaald hebt.
  • Voor de sollicitatiebrieven en cv-templates geldt hetzelfde als voor de koop van een tijdschrift of krant. Ruilen is niet mogelijk. Teruggeven ook niet. De reden hiervan? Het is niet te controleren of ze gekopieerd en gebruikt zijn.
  • De kant-en-klare sollicitatiebrieven, checklist en tips, en kant-en-klare cv- en brieftemplates zijn bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Je mag de templates, brieven, checklist of andere uitgaven van Solliciteerbeter.nl dan ook alleen gebruiken voor je persoonlijke sollicitaties. Je mag ze niet op internet plaatsen of aanbieden, of op andere wijze verspreiden of vermenigvuldigen zonder voorafgaande nadrukkelijke en schriftelijke toestemming van Solliciteerbeter.nl.

Eigendomsrechten

De eigendomsrechten van de site, cursussen, programma’s, kant-en-klare sollicitatiebrieven, kant-en-klare cv-sjablonen, checklist en tips, handleidingen en alle overige uitgaven berusten bij Solliciteerbeter.nl.

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Bel op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur naar 06 34040323. Of mail naar info@solliciteerbeter.nl.

 

Solliciteerbeter.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 17241221.

Solliciteerbeter.nl kan deze algemene voorwaarden eenzijdig aanpassen of wijzigen.

 

Alvast heel veel succes met je sollicitaties toegewenst!

 

 

Pin It on Pinterest

Share This