Leveringsvoorwaarden

Super dat je belangstelling hebt voor de uitgaven en diensten van Solliciteerbeter.nl!

Alle uitgaven zijn met zorg samengesteld. Het resultaat? Heldere brieven en cv’s met een overtuigende inhoud. Hiermee kun je beter solliciteren. Ze zijn het perfecte startpunt voor je sollicitaties.

Bestel je een kant-en-klare sollicitatiebrief, pakket met kant-en-klare brieven of een cv- en briefsjabloon? Deze worden door middel van een downloadlink of via e-mail direct geleverd nadat je betaald hebt.

Een herschreven, gecorrigeerde of volledig op maat geschreven sollicitatiebrief of curriculum vitae ontvang je binnen de termijn die in de aanbiedingstekst staat.

Voor de sollicitatiebrieven en cv’s geldt hetzelfde als voor de koop van een tijdschrift of krant. Ruilen is niet mogelijk. Teruggeven ook niet. De reden hiervan? Het is niet te controleren of ze gekopieerd en gebruikt zijn.

De kant-en-klare sollicitatiebrieven, checklist en tips, en kant-en-klare cv- en briefsjablonen zijn bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Je mag de sjablonen, brieven en checklist dan ook alleen gebruiken voor je persoonlijke sollicitaties. Je mag ze niet op internet plaatsen of aanbieden, of op andere wijze verspreiden of vermenigvuldigen zonder voorafgaande nadrukkelijke en schriftelijke toestemming van solliciteerbeter.nl.

De eigendomsrechten van de site, kant-en-klare sollicitatiebrieven, checklist en tips, handleidingen, sjablonen en alle overige uitgaven berusten bij Solliciteerbeter.nl.

Het eigendomsrecht van een herschreven, gecorrigeerd of volledig op maat geschreven sollicitatiebrief of curriculum vitae blijft vanzelfsprekend bij jou berusten.

Solliciteerbeter.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Eindhoven onder nummer 17241221.

Wil je je inschrijven voor een sollicitatietraining, cursus of seminar van Solliciteerbeter.nl? Je vindt hier de Algemene Voorwaarden Programma’s

Heel veel succes met je sollicitaties!

naar de sollicitatiehulp

Pin It on Pinterest

Share This