Algemene Voorwaarden Programma’s + Leveringsvoorwaarden sollicitatiebrieven, cv’s en andere uitgaven

Super dat je belangstelling hebt voor een van de diensten of uitgaven Solliciteerbeter.nl. Je vindt hier:

 1. de algemene voorwaarden voor de verschillende cursussen/programma’s van Solliciteerbeter.nl;
 2. de leveringsvoorwaarden voor de uitgaven van Solliciteerbeter.nl, zoals kant-en-klare sollicitatiebrieven en cv’s én op maat gemaakte brieven en cv’s.

 

Algemene Voorwaarden Programma’s

Wanneer je je inschrijft voor een programma/cursus van Solliciteerbeter.nl, ga je akkoord met deze voorwaarden.

1. Inschrijving

 • Je schrijft je in door je aan te melden en te betalen via de website www.solliciteerbeter.nl.
 • Wanneer je je inschrijft, houdt dat in dat je de annuleringsvoorwaarden accepteert. De annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment dat Solliciteerbeter.nl je inschrijving en betaling ontvangen heeft.
 • Wanneer dit bij de cursusomschrijving staat, zijn inbegrepen bij de kosten voor een programma: schriftelijke of digitale cursusmaterialen; eventuele lunch; eventuele overnachtingen en begeleiding tijdens de duur van het trainingsprogramma. Reiskosten en parkeerkosten zijn altijd voor rekening van de deelnemer.

2. Betaling

 • Je betaalt voor een programma digitaal via de website www.solliciteerbeter.nl, tenzij anders is afgesproken.

3. Annulering

 • Je kunt alleen schriftelijk annuleren door middel van een e-mail naar info@solliciteerbeter.nl.
 • Annuleer je meer dan 3 dagen (drie dagen) voor aanvang van een programma? Dan is dit kosteloos. Je krijgt het gehele bedrag teruggestort op je rekening.
 • Annuleer je binnen 3 dagen (drie dagen) voor aanvang van een programma? Dan ben je 30% van het bedrag aan annuleringskosten verschuldigd, met een minimum van € 75,-. De rest van het totaalbedrag ontvang je terug op je rekening. Als annuleringsdatum geldt de datum van het programma waarvoor je je in eerste instantie hebt ingeschreven.
 • Bij het niet komen opdagen en daardoor geheel niet deelnemen aan een programma is het gehele bedrag verschuldigd.
 • Je kunt je altijd laten vervangen door iemand die nog niet voor het desbetreffende programma is ingeschreven. Iemand opgeven voor vervanging kan tot op de dag van het programma.
 • Bij onvoldoende inschrijvingen behoudt Solliciteerbeter.nl zich het recht voor een programma niet door te laten gaan.
 • In geval van annulering ontvang je uiterlijk 48 uur vóór het geplande programma via e-mail bericht hierover. Het gehele bedrag wordt dan volledig teruggestort op je rekening.

Ik zie je graag tijdens de programma’s van Solliciteerbeter.nl!

Leveringsvoorwaarden Uitgaven

 • Alle uitgaven van Solliciteerbeter.nl zijn met zorg samengesteld. Het resultaat? Heldere brieven en cv’s met een overtuigende inhoud. Hiermee kun je beter solliciteren. Ze zijn het perfecte startpunt voor je sollicitaties.
 • Bestel je een kant-en-klare sollicitatiebrief, pakket met kant-en-klare brieven of een cv- en briefsjabloon? Deze worden door middel van een downloadlink of via e-mail direct geleverd nadat je betaald hebt.
 • Een herschreven, gecorrigeerde of volledig op maat geschreven sollicitatiebrief of curriculum vitae ontvang je binnen de termijn die in de aanbiedingstekst staat.
 • Voor de sollicitatiebrieven en cv’s geldt hetzelfde als voor de koop van een tijdschrift of krant. Ruilen is niet mogelijk. Teruggeven ook niet. De reden hiervan? Het is niet te controleren of ze gekopieerd en gebruikt zijn.
 • De kant-en-klare sollicitatiebrieven, checklist en tips, en kant-en-klare cv- en briefsjablonen zijn bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Je mag de sjablonen, brieven en checklist dan ook alleen gebruiken voor je persoonlijke sollicitaties. Je mag ze niet op internet plaatsen of aanbieden, of op andere wijze verspreiden of vermenigvuldigen zonder voorafgaande nadrukkelijke en schriftelijke toestemming van Solliciteerbeter.nl.

Heel veel succes met de uitgaven van Solliciteerbeter.nl!

Eigendomsrechten

De eigendomsrechten van de site, cursussen, programma’s, kant-en-klare sollicitatiebrieven, kant-en-klare cv-sjablonen, checklist en tips, handleidingen en alle overige uitgaven berusten bij Solliciteerbeter.nl.

Het eigendomsrecht van een herschreven, gecorrigeerd of volledig op maat geschreven sollicitatiebrief of curriculum vitae blijft vanzelfsprekend bij jou berusten.

Nog vragen?

Heb je nog vragen? Je kunt op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur bellen naar 06 34040323. Of mail naar info@solliciteerbeter.nl.

Solliciteerbeter.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Eindhoven onder nummer 17241221.

Solliciteerbeter.nl kan deze algemene voorwaarden eenzijdig aanpassen of wijzigen.

 

Pin It on Pinterest

Share This