Cv-sjabloon en sollicitatiebriefsjabloon in Word

Durf op te vallen tussen al die andere cv’s!

6 seconden

Wist je dat recruiters gemiddeld maar 6 seconden naar je curriculum vitae kijken? In die 6 seconden bepalen zij of jij een geschikte kandidaat bent… of niet.

Je hebt dus maar weinig tijd om te overtuigen. Een overzichtelijke lay-out, sterke inhoud en logische opbouw zijn dan superbelangrijk.

Daarom vind je hier opvallend goede cv-sjablonen die je direct kunt downloaden. Ze hebben zich in de praktijk bewezen. Staan als een huis. En voldoen aan alle eisen van een modern cv.

Je krijgt er bovendien een bijpassend sjabloon voor jouw sollicitatiebrief bij.

Krachtig visitekaartje

Kies het sjabloon dat bij je past. En transformeer vandaag nog jouw cv en sollicitatiebrief in een handomdraai in een krachtig visitekaartje.

Sjablonen in Word

De sjablonen zijn opgesteld in Word (.docx). Het enige wat je zelf nodig hebt, is wat basiskennis van het programma om de sjablonen te vullen met jouw gegevens.

Elk cv-sjabloon is vooraf al ingevuld met de gegevens van een fictief persoon. Zo zie je snel wat de bedoeling is bij de verschillende onderdelen van het cv. Je kunt de ingevulde gegevens eenvoudig vervangen door jouw eigen gegevens.

ATS-vriendelijk

ATS betekent Applicant Tracking System. Het is een softwarepakket dat bedrijven gebruiken om cv’s automatisch te scannen op gewenste trefwoorden en ze hierop te rangschikken.

Het is raadzaam om altijd een ATS-vriendelijk sjabloon te gebruiken.

Eenmalige betaling

Veel andere aanbieders of ‘cv-generators’ laten je eerst een account aanmaken en een abonnement nemen. Daarna mag je het cv-sjabloon alleen op de website van de aanbieder aanpassen. Hierna mag je het alleen als pdf-document downloaden. Die abonnementskosten komen vervolgens elke maand ongemerkt terug. Stiekem lopen de kosten dan op tot tientallen euro’s omdat je enkele maanden niet gesolliciteerd hebt en vergeet het abonnement op te zeggen.

Solliciteerbeter.nl doet het anders! Je betaalt je slechts één keer. Na betaling krijg je direct het Word-sjabloon als downloadlink. Sla het Word-sjabloon op je computer op en start met het aanpassen van het sjabloon aan jouw situatie.

Je kunt daarna nog jaren zonder extra kosten gebruik maken van het cv- en sollicitatiebriefsjabloon.

Cv-sjabloon voor alle beroepen en zzp’ers

De sjablonen passen bij alle beroepen en zijn ook geschikt voor zzp’ers.

Extra cv-hulp

Misschien wil jij nog wat extra tips en inspiratie bij het maken van een onderscheidend cv.

Meld je dan aan voor een supereffectief cv-coachingsgesprek en ontdek hoe jij jouw cv verder kunt optimaliseren.

Veel succes toegewenst met je sollicitaties!

TESTIMONIALS

Wat anderen zeggen

“Hallo Marijke. Vijf minuten na het versturen van mijn sollicitatie ben ik telefonisch benaderd door de detacheerder en ben uitgenodigd voor een gesprek. Ze waren erg onder de indruk van mijn brief en cv. Bedankt voor je goede werk.” – Vince, 48 jaar, carrièreswitcher

“Hier wordt ik blij van! Het cv ziet er erg goed uit, mijn meest belangrijke ervaringen staan nu prominent op de voorgrond. Je tips neem ik dan ook ter harte. Vele malen dank voor het goede werk!” – Emiel, 32 jaar, cultureel antropoloog

jaar solliciteerbeter.nl

downloads e-book

bezoekers per maand

Magische combinatie

Ontvang direct het vernieuwde E-BOOK ‘De magische combinatie van je LINKEDIN-PROFIEL, cv en sollicitatiebrief’. Je bent dan ook aangemeld voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je weer uitschrijven met een afmeldlink.

 


Meer dan 13.000 sollicitanten gingen je voor.

Pin It on Pinterest

Share This