Cv-sjabloon en sollicitatiebriefsjabloon in Word

Durf op te vallen tussen al die andere cv’s!

In 6 seconden

Wist je dat recruiters gemiddeld maar 6 seconden naar je curriculum vitae kijken? In die 6 seconden bepalen zij of jij een geschikte kandidaat bent… of niet.

Je hebt dus maar weinig tijd om te overtuigen. Een overzichtelijke lay-out die niet afleidt van de inhoud is dan superbelangrijk. Net als een sterke inhoud en logische opbouw.

Daarom vind je hier opvallend goede cv-sjablonen die je direct kunt downloaden. Ze hebben zich in de praktijk bewezen. Staan als een huis. En voldoen aan alle eisen van een modern cv.

Met de professionele cv-sjablonen val je op tussen al die andere cv’s. En vergroot je je kansen op een sollicitatiegesprek aanzienlijk.

Krachtig visitekaartje

Transformeer vandaag nog jouw eigen cv in een handomdraai in een krachtig visitekaartje. Download het sjabloon van jouw keuze. Je krijgt dan:

  • een sjabloon voor je curriculum vitae;
  • een bijpassend sollicitatiebriefsjabloon;
  • een handige handleiding en tips bij je sjablonen.

En de prijs? Daarvoor hoef je het niet te laten. Voor € 10,- ontvang jij een kant-en-klaar cv-sjabloon inclusief bijpassend briefsjabloon. Hiermee kom je sterk voor de dag. En investeer je in je toekomst.

Professioneel cv-sjabloon voor Microsoft Word

De gebruiksvriendelijke sjablonen zijn opgesteld in Word (.docx). Het enige wat je zelf nodig hebt, is wat basiskennis van het programma om de sjablonen te vullen met jouw eigen specifieke gegevens.

Met de kant-en-klare sjablonen hoef je zelf niet meer uit te vinden wat een goede lay-out voor een cv is. Je bespaart jezelf enorm veel tijd. Voelt je zelfverzekerder. En laat zien dat jij die ijzersterke kandidaat bent waar de werkgever naar op zoek is.

Eenmalige betaling

Veel andere aanbieders of ‘cv-generators’ laten je eerst een account aanmaken en een abonnement nemen. Daarna mag je het cv-sjabloon alleen op de website van de aanbieder aanpassen. Hierna mag je het alleen als pdf-document downloaden. Die abonnementskosten komen vervolgens elke maand ongemerkt terug. Stiekem lopen de kosten dan op tot tientallen euro’s omdat je enkele maanden niet gesolliciteerd hebt en vergeet het abonnement op te zeggen.

Solliciteerbeter.nl doet het anders! Je betaalt je slechts één keer. Na betaling krijg je direct het Word-sjabloon als downloadlink. Sla het Word-sjabloon op je computer op en start met het aanpassen van het sjabloon aan jouw situatie.

Je kunt daarna nog jaren zonder extra kosten gebruik maken van het cv- en sollicitatiebriefsjabloon.

Cv-sjabloon voor alle beroepen en zzp’ers

De sjablonen passen bij alle beroepen en zijn ook geschikt voor zzp’ers.

Alvast heel veel succes toegewenst met je sollicitaties!

Extra hulp nodig bij het maken van jouw cv?

Misschien heb jij nog extra hulp nodig bij het maken van een overzichtelijk en onderscheidend cv. Of wil jij dat een kritische professional eens naar je cv kijkt.

Daar help ik je graag bij. Daarom kun je hier ook je cv laten nakijken, optimaliseren en in een sjabloon van jouw keuze laten zetten. Klik hieronder voor de extra hulp op maat.

TESTIMONIALS

Wat anderen zeggen

“Hallo Marijke. Vijf minuten na het versturen van mijn sollicitatie ben ik telefonisch benaderd door de detacheerder en ben uitgenodigd voor een gesprek. Ze waren erg onder de indruk van mijn brief en cv. Bedankt voor je goede werk. 👍” – Vince, 48 jaar, carrièreswitcher 

“Hier wordt ik blij van! Het cv ziet er erg goed uit, mijn meest belangrijke ervaringen staan nu prominent op de voorgrond. Je tips neem ik dan ook ter harte. Vele malen dank voor het goede werk!” – Emiel, 32 jaar, cultureel antropoloog

jaar solliciteerbeter.nl

downloads e-book

bezoekers per maand

Magische combinatie

Ontvang direct het E-BOOK ‘De magische combinatie van je LINKEDIN-PROFIEL, curriculum vitae en sollicitatiebrief’. Je bent dan ook aangemeld voor de nieuwsbrief. En blijft op de hoogte van wat er bij ons gebeurt. Bij elke nieuwsbrief kun je je weer uitschrijven met een afmeldlink.

 


Meer dan 12.000 sollicitanten gingen je voor.

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.


Je bent dan ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven met een afmeldlink.


Je hebt je met succes aangemeld voor het e-book!

Pin It on Pinterest

Share This