LinkedIn is een gratis online sociaal netwerk voor professionals. In Nederland heeft het in 2016 meer dan 4 miljoen leden. Daarbij zitten ongetwijfeld ook mensen bij die jij kent. Waarmee je bijvoorbeeld samengewerkt heb. Of die je ontmoet hebt op een beurs of kent van een opleiding.

Om met deze mensen online te gaan netwerken, moet je je natuurlijk eerst aanmelden bij het sociale netwerk. Spreekt vanzelf, denk je misschien. Maar hoe meld je je eigenlijk aan? Voor de echte nieuwelingen op LinkedIn volgt hier een korte beschrijving.

Word lid van LinkedIn

Ga naar www.linkedin.com of www.linkedin.nl. En vul je naam, mailadres en passwoord in. Schrijf deze gegevens op en bewaar ze daar waar je ze makkelijk kunt terugvinden. Klik daarna op ‘Join Now’.

Bevestig je aanmelding bij LindedIn

Je ontvangt vervolgens in je mailbox een bericht waarin je wordt gevraagd om te bevestigen dat je je aangemeld hebt bij LinkedIn.

Gratis versie van LinkedIn

Wanneer je nu weer inlogt bij LinkedIn, vraagt het je van welke versie van het programma je gebruik wilt gaan maken. Van de betaalde versie? Of van de gratis basisversie van LinkedIn? Kies voor de gratis basisversie.

Download gratis e-book over LinkedIn

Wil je meer tips voor je LinkedIn-profiel? Download dan gratis het e-book De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief elkaar kunnen versterken.

Illustratie: Designed by Freepik

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.


Je bent dan ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven met een afmeldlink.


Je hebt je met succes aangemeld voor het e-book!

Pin It on Pinterest

Share This