Hulp bij het schrijven van een goede sollicitatiebrief

Spring eruit met een opvallend goede sollicitatiebrief

Een opvallend goede sollicitatiebrief kan net het verschil maken tussen wel of niet op de stapel met het briefje ‘uitnodigen’ terechtkomen.

Het juiste adres voor je sollicitatiebrief

Zoek je hulp bij het schrijven van een foutloze, overtuigende en aantrekkelijke sollicitatiebrief die je met een gerust hart naar elke werkgever kunt sturen? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Want ook al heb je hard gewerkt aan je sollicitatiebrief, je kunt toch onzeker zijn. Is de spelling wel juist? Is de opbouw wel goed? Om je met je sollicitatiebrief een stevige voorsprong op anderen te geven, kun je daarom hier:

En laat ook je cv checken en optimaliseren

Je cv wordt door recruiters razendsnel beken en moet dan ook meteen opvallend goed zijn. Laat daarom hier:

Ervaren tekstschrijver

Wie er met je sollicitatiebrief of cv aan de slag gaat? Ik ben een ervaren tekstschrijver en zorg ervoor dat elke werkgever je sollicitatiebrief en cv met aandacht leest. In het colofon lees je meer over me.

Meteen een goede sollicitatiebrief downloaden

Heb je meteen een goede sollicitatiebrief nodig omdat je vandaag nog wilt solliciteren? Kijk dan eens bij de 35 kant-en-klare goede voorbeeld-sollicitatiebrieven. Je kunt ze direct downloaden, aanpassen en daarna meteen solliciteren.

Bij elke kant-en-klare sollicitatiebrief krijg je ook een voorbeeld-curriculum vitae. Je kunt dit voorbeeld gebruiken als inspiratiebron voor jouw eigen curriculum vitae.

Kijk ook eens bij de heldere en kant-en-klare cv-sjablonen.

Heel veel succes met je sollicitaties!

Lees ook eens wat anderen over Solliciteerbeter.nl vertellen

10 jaar Solliciteerbeter.nl - voor opvallend goede sollicitaties

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.


Je bent dan ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven met een afmeldlink.


Je hebt je met succes aangemeld voor het e-book!

Pin It on Pinterest

Share This