Hulp bij het opstellen van een opvallend goed curriculum vitae

Krijg een grondig nagekeken en geoptimaliseerd curriculum vitae
Vanaf 2022 nemen we geen nieuwe aanvragen aan voor het schrijven/nakijken van sollicitatiebrieven en cv’s. We zijn bezig met mooie nieuwe digitale projecten waarmee we jou nog beter gaan helpen bij jouw sollicitaties. Natuurlijk kun je wel de kant-en-klare sollicitatiebrieven downloaden. Net als sollicitatiebriefpakketten en kant-en-klare brief- en cv-sjablonen.

 

Jij wilt die ene baan krijgen die echt bij je past en waar jij gelukkig van wordt. Een opvallend goed cv kan dan net het verschil maken tussen wel of niet op de stapel met het briefje ‘uitnodigen’ terecht te komen.

Maar hoe stel je een helder cv op? Hoe laat je het aansluiten bij wie je echt bent? Hoe laat je het aansluiten op je ambities? Wat is een goede inhoud en opbouw? Neem je referenties op?

Het juiste adres voor je curriculum vitae

Zoek jij hulp bij het schrijven van een overtuigend cv waarmee jij een voorsprong neemt op al die andere sollicitanten? Ga dan naar:

Ervaren tekstschrijver

Wie jouw cv onder de loep neemt? Ik ben een ervaren tekstschrijver en wil graag dat elke werkgever je cv met aandacht leest. In het colofon lees je meer over me.

Meteen een goed cv-sjabloon downloaden

Heb je meteen een opvallend goed voorbeeld van een cv nodig omdat je vandaag nog wilt solliciteren? Kijk dan eens bij de kant-en-klare cv-sjablonen. Je kunt ze direct downloaden en aanpassen. Daarna kun je meteen solliciteren.

Alvast heel veel succes toegewenst met je sollicitaties!

Lees ook eens wat anderen over Solliciteerbeter.nl vertellen

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.


Je bent dan ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven met een afmeldlink.


Je hebt je met succes aangemeld voor het e-book!

Pin It on Pinterest

Share This