Moet je veel moeite doen om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek? Of om contacten te leggen met andere professionals?

Vanaf nu vind je bij Solliciteerbeter.nl regelmatig berichten over de stappen die je kunt ondernemen om dat probleem door middel van het sociale netwerk LinkedIn te verhelpen. Je gaat op weg naar een sterk LinkedIn-profiel waarmee je jezelf beter kunt profileren. En succesvoller kunt solliciteren.

Werkgevers struinen het internet af

Je aantrekkingskracht op werkgevers neemt enorm toe wanneer je een sterk LinkedIn-profiel hebt. Want bijna elke werkgever, elk uitzendbureau of elke personeelsadviseur zoekt op het internet naar informatie over personen die bij hem of haar solliciteren en komt al snel op LinkedIn uit.

LinkedIn en andere sociale media zijn in Nederland de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden. Werkgevers struinen gericht het internet af op zoek naar nieuwe kandidaten voor een functie. Een goed opgezet LinkedIn-profiel helpt je dan ook bij het succesvol solliciteren.

Succesvol solliciteren

Solliciteerbeter.nl heeft vanaf 2007 veel sollicitanten geholpen met het vinden van een passende baan en heeft vele verhalen gehoord over hoe het in de praktijk kan gaan. Hoe lastig het is om te solliciteren. Maar ook hoeveel een goede sollicitatiebrief, een goed curriculum vitae en een sterk LinkedIn-profiel kunnen opleveren.

Zelf aan de slag

Daarom vind je bij Solliciteerbeter.nl handvatten om zelf aan de slag te gaan met je LinkedIn-profiel. Je leert wat LinkedIn is. Wat de voordelen ervan zijn. En wat de succesfactoren van het sociaal netwerk LinkedIn zijn.

Je krijgt als het ware een praktische stap voor stap handleiding waarmee je snel een effectief LinkedIn-profiel kunt opstellen. En zo je kansen op een baan vergroot. Daarnaast ga je ook handige checklists vinden en meerdere tips en tricks waarmee je je LinkedIn-profiel naar een hoger plan kunt tillen.

Dus aan de slag met het aanmaken van een ijzersterk LinkedIn-profiel waarmee je zichtbaar wordt en beter solliciteert en netwerkt. En misschien wel de baan of opdracht krijgt die je wilt.

Download gratis e-book over LinkedIn

Download het gratis e-book De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief elkaar kunnen versterken. Heel veel succes!

Illustratie: Designed by Freepik

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.


Je bent dan ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven met een afmeldlink.


Je hebt je met succes aangemeld voor het e-book!

Pin It on Pinterest

Share This