Algemene Voorwaarden Programma’s

Super dat je belangstelling hebt voor een van de cursussen of workshops Solliciteerbeter.nl.

Je vindt hier de algemene voorwaarden voor de verschillende programma’s van Solliciteerbeter.nl. Wanneer je je inschrijft voor een programma, ga je akkoord met deze voorwaarden.

1. Inschrijving

  • Je schrijft je in door je aan te melden en te betalen via de de website www.solliciteerbeter.nl.
  • Wanneer je je inschrijft, houdt dat in dat je de annuleringsvoorwaarden accepteert. De annuleringsvoorwaarden gelden vanaf het moment dat Solliciteerbeter.nl je inschrijving en betaling ontvangen heeft.
  • Inbegrepen bij de kosten voor een programma zijn: schriftelijke of digitale cursusmaterialen, eventuele lunch wanneer dit bij de cursusomschrijving staat, eventuele overnachtingen en begeleiding tijdens de duur van het trainingsprogramma wanneer dit bij de cursusomschrijving staat. Reiskosten en parkeerkosten zijn voor rekening van de deelnemer.

2. Betaling

Je betaalt voor een programma digitaal via de website www.solliciteerbeter.nl, tenzij anders is afgesproken.

3. Annulering

  • Je kunt alleen schriftelijk annuleren via een e-mail naar info@solliciteerbeter.nl.
  • Annuleer je meer dan 5 dagen (vijf dagen) voor aanvang van een programma? Dan is dit kosteloos. Je krijgt het gehele bedrag dan teruggestort op je rekening.
  • Annuleer je binnen 5 dagen (vijf dagen) voor aanvang van een programma? Dan ben je 30% van het bedrag aan annuleringkosten verschuldigd, met een minimum van € 30. De rest van het totaalbedrag ontvang je terug op je rekening. Als annuleringsdatum geldt de datum van het programma waarvoor je je in eerste instantie hebt ingeschreven.
  • Bij het niet komen opdagen en daardoor geheel niet deelnemen aan een programma is het gehele bedrag verschuldigd.
  • Je kunt je altijd laten vervangen door iemand die nog niet voor het desbetreffende programma is ingeschreven. Iemand opgeven voor vervanging kan tot op de dag van het programma.
  • Bij onvoldoende inschrijvingen behoudt Solliciteerbeter.nl zich het recht voor een programma niet door te laten gaan. In geval van annulering ontvang je uiterlijk 48 uur vóór het geplande programma via e-mail bericht hierover. Het gehele bedrag wordt dan volledig teruggestort op je rekening.

Solliciteerbeter.nl kan deze algemene voorwaarden eenzijdig aanpassen of wijzigen.

Ik zie je graag tijdens een van de programma’s van Solliciteerbeter.nl. En heb je nog vragen? Bel naar 06 34040323. Of mail naar info@solliciteerbeter.nl.

Pin It on Pinterest

Share This