Solliciteerbeter.nl helpt je beter te solliciteren. Daarvoor zijn verschillende sollicitatieproducten ontwikkeld die je kunt downloaden om er daarna zelf direct mee aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld:

Kant-en-klare sollicitatiebrief als basis

Bij elke gekozen kant-en-klare sollicitatiebrief ontvang je naast de brief ook een checklist en tips voor je brief, cv, LinkedIn-profiel en sollicitatiegesprek. Inclusief een slim formulier waarmee je elke vacature snel kunt analyseren. Je kunt daarmee precies zien op welke punten jij goed aansluit op de betreffende vacature. Dit verwerk je weer in je sollicitatiebrief. Je past dus alle tips meteen in de praktijk toe.

De kant-en-klare brief kun je keer op keer gebruiken als basisbrief voor je sollicitaties. En ook de checklist met het handige vacature-analyseformulier kun je bij elke nieuwe sollicitatie opnieuw gebruiken.

Kant-en-klaar cv als basis

Ook bij elk kant-en-klaar cv-sjabloon ontvang je naast het sjabloon praktisch tips voor een uitnodigende opmaak en inhoud van je cv. Bijvoorbeeld tips over wat er in een overtuigende profieltekst staat. Deze tips en het cv-sjabloon kun je als basis voor je sollicitaties gebruiken en keer op keer weer gebruiken.

Extra informatie in gratis e-book

Tot slot geeft ook het gratis e-book je extra informatie over de combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. Ook deze praktische informatie helpt je op weg om succesvol te solliciteren.

Doelgerichte sollicitatiecursus

Je kunt het geheel zien als een korte, efficiënte en doelgerichte sollicitatiecursus waarbij je voorbeelden krijgt en tips die je stap voor stap meteen in de praktijk kunt toepassen.


Na het downloaden kun je meteen aan de slag gaan met de door jou bestelde kant-en-klare sollicitatiebrief of het cv-sjabloon. Deze pas je aan de hand van de tips en checklist aan jouw eigen omstandigheden aan. Je zorgt ervoor dat je brief en cv perfect aansluiten op de vacature waarop jij wilt reageren.

De checklist die je bij de kant-en-klare sollicitatiebrieven en cv-sjablonen krijgt, biedt je houvast voor de gehele sollicitatieprocedure, dus ook voor je sollicitatiegesprek. Je leert zelf al doende aan de hand van de voorbeelden en tips en vergroot aanzienlijk je kans op een baan.

Alvast heel veel succes toegewenst met je sollicitaties!

Gratis e-book: Magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief

Meer dan 9300 sollicitanten (april 2018) gingen je voor!

Download het e-book

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.


Je bent dan ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven met een afmeldlink.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This