Current, past, education, recommendations… Wil je deze termen in je LinkedIn-profiel liever in het Nederlands zien? Dat kan. Je moet dan wel even in je LinkedIn-profiel Nederlands als gewenste taal kiezen.

Werk je vooral in een internationale omgeving waar Engels de voertaal is? Dan zou je het bij een Engelstalig profiel kunnen laten. Je internationale collega’s en klanten snappen dan meteen wat er staat en kunnen gemakkelijker met je netwerken.

Hoe stel je in LinkedIn de Nederlandse taal in?

Login bij LinkedIn. Op je homepagina zie je rechtsboven je naam. Zweef met de cursor op het pijltje bij je naam. Onder je naam verschijnen dan ‘Settings’ en ‘Sign Out’. Klik op ‘Settings’.

Ga vervolgens naar de categorie ‘Account’ en klik vervolgens op ‘Select your language’. Klik nu op de door jou gewenste taal.

Of nog sneller…

Login bij LinkedIn. Helemaal onderaan je homepagina in de footer zie je nu ‘Taal’ staan. Klik daarop en kies de door jou gewenste taal.

Meer weten over het Nederlandstalige LinkedIn-profiel?

Wil je meer informatie en tips voor je LinkedIn-profiel? Kijk dan bij het helpcentrum van LinkedIn zelf.

Download gratis e-book over LinkedIn

Download ook gratis het e-book De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief elkaar kunnen versterken!

Illustratie: Designed by Freepik

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.


Je bent dan ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven met een afmeldlink.


Je hebt je met succes aangemeld voor het e-book!

Pin It on Pinterest

Share This