In 2006 zat ik al drieëneenhalf jaar in de bijstand. Ik wist niet wat ik moest doen en besloot uiteindelijk om voor mezelf te gaan werken, onder andere als kindercoach en allround gezinscoach.

Hoewel mijn start bescheiden was, besloot ik in 2007 om voor 100% zelfstandig ondernemer te worden en dat bevalt mij uitstekend. Sindsdien geen bijstand meer voor mij.

Ik begon uiteindelijk wel last te krijgen van de crisis en ben ik me verder gaan scholen om mijn passie helemaal in vervulling te laten gaan. Ik heb me geschoold voor het vak van coach, gewichtsconsulente, runningtherapeute en wandelbegeleidster voor het hele gezin.

Alle diploma’s zijn behaald en nu wordt het voor mij het jaar van de marketing en klanten werven. Ook daar ga ik mee aan de slag. En ik vind het geweldig want ik weet nu duidelijk wat ik wil: alles op het gebied van sport, coaching en voeding voor het hele gezin.

Ingezonden in de rubriek ‘ik en mijn loopbaan’ door: Annet

Met je loopbaanverhaal maak je lezers blij, geïnspireerd of een beetje wijzer. Daar gaat het om!


[de rubriek ‘ik en mijn loopbaan’ is gestopt]

Illustratie: Designed by Freepik

Gratis e-book: Magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief

Meer dan 12.000 sollicitanten gingen je voor!

Download het e-book

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.


Je bent dan ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven met een afmeldlink.


Je hebt je met succes aangemeld voor het e-book!

Pin It on Pinterest

Share This