Tijdens de eerste week dat ik startte met mijn eerste fulltime baan als managementassistente moest ik ook mijn allereerste managementteamvergadering notuleren.

Blijkbaar vond ik het nodig om op de een of andere manier met mijn pen in mijn oog te prikken. Het gevolg? Een tranend oog. Een rood oog. En niet meer kunnen zien wat ik aan het opschrijven was tijdens het notuleren!

Ik was nog te verlegen en niet assertief genoeg om even te vragen of ik de vergadering uit mocht lopen. Uiteindelijk bleek dat mijn toenmalige leidinggevende mee heeft geschreven om mij uit de brand te helpen en ervoor te zorgen dat er toch genotuleerd werd en er een goed verslag gemaakt werd. Gelukkig kon het managementteam er later wel om lachen ;-).

Ingezonden in de rubriek ‘ik en mijn loopbaan’ door: Marleen

Met je loopbaanverhaal maak je lezers blij, geïnspireerd of een beetje wijzer. Daar gaat het om!

[de rubriek ‘ik en mijn loopbaan’ is gestopt]


Illustratie: Designed by Freepik

Gratis e-book: Magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief

Meer dan 12.000 sollicitanten gingen je voor!

Download het e-book

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.


Je bent dan ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven met een afmeldlink.


Je hebt je met succes aangemeld voor het e-book!

Pin It on Pinterest

Share This