Cv-sjablonen en sollicitatiebriefsjablonen waarmee je opvallend goed solliciteert

Direct je favoriete Word-sjabloon downloaden

 

Wist je dat recruiters gemiddeld maar 6 seconden naar je curriculum vitae kijken? In die 6 seconden bepalen zij of jij een geschikte kandidaat bent… of niet.

Je hebt dus maar weinig tijd om te overtuigen. Een mooie lay-out die niet afleidt van de inhoud is dan superbelangrijk. Net als een sterke inhoud en logische opbouw.

Daarom vind je hier opvallend goede cv-sjablonen. Ze staan als een huis. En focussen op jouw specifieke kwaliteiten. Daarmee val je op! En vergroot je je kansen op een sollicitatiegesprek aanzienlijk.

Bij elk sjabloon krijg je bovendien een bijpassend sollicitatiebriefsjabloon.

En de prijs? Daarvoor hoef je het niet te laten. Voor € 10,- krijg je al kant-en-klare Word-sjablonen waarmee je sterk voor de dag komt en investeert in je toekomst.

De sjablonen zijn opgesteld in Word (.docx). Het enige wat je zelf nodig hebt is wat basiskennis van het programma om de sjablonen te vullen met jouw eigen specifieke gegevens.

Met de kant-en-klare sjablonen hoef je zelf niet meer uit te vinden hoe je een goede lay-out voor je cv maakt. Je bespaart jezelf enorm veel tijd, voelt je zelfverzekerder en kunt laten zien dat jij de ijzersterke kandidaat bent waar de werkgever naar op zoek is.

Kies hierboven jouw favoriete cv- en briefsjabloon, download ze en ga meteen aan de slag. De sjablonen passen bij alle beroepen en zijn ook geschikt voor zzp’ers.

10 jaar Solliciteerbeter.nl - voor opvallend goede sollicitaties
error: Content is protected !!

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.


Je bent dan ook ingeschreven voor de nieuwsbrief. Bij elke nieuwsbrief kun je je uitschrijven met een afmeldlink.


You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This