Sollicitatiebrief directeur – voorbeeldbrief

Alkmaar, 8 augustus 2016

leeg
leeg

Geachte heer De Wit,

 

leeg

Met groeiende belangstelling heb ik in de Volkskrant uw vacature voor een directeur gelezen. De functie sluit perfect…

Geen gepieker meer over wat er in je brief moet. Of hoe je een woord schrijft. Dat heeft solliciteerbeter.nl al voor je gedaan. De schrijfstijl in de sollicitatiebrief directeur? Vlot en overtuigend. Zodat je met je sollicitatiebrief veel beter opvalt. En je je kans vergroot om uitgenodigd te worden op sollicitatiegesprek.


Downloaden en meteen solliciteren

Ontvang de kant-en-klare sollicitatiebrief directeur inclusief een uitgebreide checklist met tips voor maar € 12,50. Betaal eerst veilig en vertrouwd met iDEAL. Na betaling krijg je direct en automatisch de voorbeeld-sollicitatiebrief door middel van een downloadlink. Je kunt meteen gaan solliciteren.

iDEAL: snel en veilig internetbankieren

Klik op de iDEAL-betaalknop. Er verschijnt dan een pop-upvenster van TargetPay, de payment service provider die de iDEAL-betalingen voor solliciteerbeter.nl regelt. Na betaling, verschijnt automatisch de downloadlink op je scherm.

Klik hier om met iDEAL te betalen.

Inclusief checklist en tips

De sollicitatiebrief directeur is pakkend, foutloos en op de functie toegeschreven. Bij de voorbeeldbrief ontvang je ook een checklist en tips voor je sollicitatiebrief, cv en sollicitatiegesprek. Daarnaast krijg je een overzichtelijk voorbeeld van een curriculum vitae. En de antwoorden op tien veelgestelde sollicitatievragen die werkgevers tijdens een sollicitatiegesprek kunnen stellen. Het geheel is een praktisch stappenplan waarmee je succesvol kunt gaan solliciteren.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Solliciteerbeter.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Eindhoven onder nummer 17241221. Klik op colofon en maak kennis met de schrijver van de sollicitatiebrieven. Lees ook wat anderen over de sollicitatiebrieven vertellen.

Solliciteerbeter.nl wenst je veel succes met je sollicitaties!

Pin It on Pinterest

Share This

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.

You have Successfully Subscribed!