Meteen een goede sollicitatiebrief schrijven

Direct je sollicitatiebrief downloaden

Meteen een opvallend goede sollicitatiebrief schrijven die elke werkgever met aandacht leest? Klik in de rechterkolom op de functie van je keuze. En ontvang direct een sollicitatiebrief die wat betreft inhoud en opbouw staat als een huis! Pakkend, foutloos en resultaatgericht. Je kunt daarna meteen gaan solliciteren.


Inclusief checklist en tips

Bij de voorbeeldbrief ontvang je ook een checklist en tips voor je sollicitatiebrief, cv en sollicitatiegesprek. Daarnaast krijg je de antwoorden op tien veelgestelde vragen tijdens het sollicitatiegesprek. Het geheel is een praktisch stappenplan waarmee je succesvol op weg gaat naar een nieuwe baan.

Tientallen functies

Ontbreekt jouw functie hiernaast? Kies dan een functie die er op lijkt. Je kunt nu kiezen uit tientallen verschillende functies. Van administratief medewerker tot directeur. En van magazijnmedewerker tot projectleider. Of kies voor de open sollicitatiebrief. Je krijgt dan een beter beeld van een goede sollicitatiebrief.Gratis e-book
Ontvang direct het GRATIS E-BOOK De magische combinatie van je LINKEDIN-PROFIEL, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar kunnen versterken.
(al 6100 downloads (juli 2016) e-book Solliciteerbeter.nl)

Pin It on Pinterest

Share This

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.

You have Successfully Subscribed!