Sollicitatiebrievenpakket vakantiebaan en bijbaan

Het sollicitatiebrievenpakket vakantiebaan en bijbaan bestaat uit de volgende 3 opvallend goede voorbeeld-sollicitatiebrieven:

Met het pakket heb je 3 perfecte voorbeeld-sollicitatiebrieven in handen die je met elkaar kunt gaan combineren. Je hebt zo nog meer mogelijkheden om in je sollicitatiebrief aan te sluiten op vacatures en om een ijzersterke brief samen te stellen.

Pakket vol ideeën én korting

Losse brieven kosten € 12,50. Een pakket van drie sollicitatiebrieven heeft de aantrekkelijke prijs van €27,-. Je krijgt dus € 10,50 korting. En een pakket boordevol met veel inspirerende ideeën voor je sollicitatiebrieven.

Downloaden en meteen solliciteren

Bestel het mix & match-pakket voor € 27,-. Reken eerst veilig en vertrouwd af met iDEAL. Na je betaling krijg je direct en automatisch het sollicitatiebrievenpakket en kunt meteen gaan solliciteren.

iDEAL: snel en veilig internetbankieren

Klik op de iDEAL-betaalknop. Er verschijnt dan een pop-upvenster van TargetPay, de payment service provider die de iDEAL-betalingen voor solliciteerbeter.nl regelt. Na betaling, verschijnt automatisch de downloadlink op je scherm.

Klik hier om met iDEAL te betalen.

Inclusief checklist en tips

De 3 voorbeeld-sollicitatiebrieven zijn pakkend, foutloos en op de functie toegeschreven. Bij de voorbeeldbrieven ontvang je ook een checklist en tips voor je sollicitatiebrief, cv en sollicitatiegesprek. Daarnaast krijg je een overzichtelijk voorbeeld van een curriculum vitae. En de antwoorden op tien veelgestelde sollicitatievragen die werkgevers tijdens een sollicitatiegesprek kunnen stellen. Het geheel is een praktisch stappenplan waarmee je succesvol kunt gaan solliciteren.

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

Solliciteerbeter.nl staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Eindhoven onder nummer 17241221. Klik op colofon en maak kennis met de schrijver van de sollicitatiebrieven. Lees ook wat anderen over de sollicitatiebrieven vertellen.

Solliciteerbeter.nl wenst je veel succes met je sollicitaties!

Pin It on Pinterest

Share This

Wil je weten hoe je de aandacht trekt van elke werkgever?

Download nu het gratis e-book: De magische combinatie van je LinkedIn-profiel, curriculum vitae en sollicitatiebrief. En ontdek hoe ze elkaar versterken.

You have Successfully Subscribed!